კატალოგი
ბადრიჯნის საცივი
გრძლად დაჭრილი პატარა ზომის ბადრიჯნები მოვხარშოთ და გავწუროთ ზემოთ აღწერილი წესით. წვრილად დავჭრათ ხახვი, მოვხრაკოთ ზეთში. ხახვი რომ შეწითლდება, დავასხათ 2 ჩაის ჭიქა წყალი და წამოვადუღოთ. ჩავუმატოთ დანაყილი ნიგოზი ხმელ სუნელთან, მარილთან, ნიორთან და წიწაკასთან ერთად; დავამატოთ მიხაკ-დარიჩინი, ღვინის ძმარი და ადუღებული, ცოტა ცივი წყალი. წვენში ჩავაწყოთ ბადრიჯნები. მასალა: ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი ზეთი - 50 გრამი ნიგოზი - 2 ჩაის ჭიქა ხმელი სუნელი - 2 ჩაის კოვზი ძმარი - 0,5 ჩაის ჭიქა ყვითელი ყვავილი - 1 ჩაის კოვზი მიხაკ-დარიჩინი - 1 ჩაის კოვზი მარილი, წიწაკა - გემოვნებით