კატალოგი
შემწვარი ღორის ხორცი
| ბეჭდვა |
მსუქანი ღორის ხორცის მთლიანი ნაჭერი გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ტაფაზე (მსუქანი ზემოთ) და შევდგათ ღუმელში შესაწვავად. დროდადრო ზემოდან დავასხათ მისგანვე გამოშვებული წვენი.
შეწვის დროს დავუმატოთ დაჭრილი კარტოფილი და წყალში დამბალი შინდის ჩურჩა.
შემწვარი ღორის ხორცი ნაჭრებად დავჭრათ, ლამაზად დავაწყოთ ლანგარზე, მოვუწყოთ შემწვარი კარტოფილი და ზემოდან მოვასხათ თავისივე წვენი.
პოპულარული რეცეპტი

პირშუშხა გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ და...

ხახვი დავჭრათ თხელ რგოლებად და ოდნა...

კვერცხის ცილა სათქვეფელათი კარგად ა...

ერთმანეთში გადავურიოთ ფქვილი, კვერც...

ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბი...

წიწაკის ღერები გავჭრათ სიგრძეზე, მო...


