კატალოგი
შემწვარი ღორის ხორცი
ბეჭდვა |
მსუქანი ღორის ხორცის მთლიანი ნაჭერი გავრეცხოთ, მოვაყაროთ მარილი, მოვათავსოთ ტაფაზე (მსუქანი ზემოთ) და შევდგათ ღუმელში შესაწვავად. დროდადრო ზემოდან დავასხათ მისგანვე გამოშვებული წვენი.
შეწვის დროს დავუმატოთ დაჭრილი კარტოფილი და წყალში დამბალი შინდის ჩურჩა.
შემწვარი ღორის ხორცი ნაჭრებად დავჭრათ, ლამაზად დავაწყოთ ლანგარზე, მოვუწყოთ შემწვარი კარტოფილი და ზემოდან მოვასხათ თავისივე წვენი.
პოპულარული რეცეპტი
გავაცხელოთ ცხიმი, მოვხრაკოთ მასში ხ...
ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...
დარჩეულ, მსხვილ, თეთრ ხორბალს დავას...
2 კვერცხი და ერთი ცაის ჭიქა შაქრის ...
გავასუფთავოთ ნიახური და გავხეხოთ მს...
1 ჩაის ჭიქა ბრინჯი გავარჩიოთ, კარგა...