კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერბოში მოვხრაკოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ წყალი ან ბულიონი, ძმარი. ჩავალაგოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და მოვშუშოთ ნელ ცეცხლზე.
ჩახოხბილი შეიძლება მომზადდეს სითხის გარეშე. შემწვარი მწვადი მოვათავსოთ ქვაბში, დავუმატოთ დაკეპილი ხახვი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
ძმარი - ¼ ჩაის ჭიქა
ბულიონი ან წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მოვზილოთ ფხვიერი ცომი ფქვილის, კარა...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ნახევარი ჩ...

შინდი გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ. ჭურ...

1 ჩაის ჭიქა ბრინჯი გავარჩიოთ, კარგა...

კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, ავურიოთ ...

ქაშაყი კარგად გავრეცხოთ და დავალბოთ...