კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი
| ბეჭდვა |
დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავამატოთ დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. როდესაც წამოდუღდება ცავაწყოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 800 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...

ხიზილალა მოვათავსოთ მდუღარე წყალში ...

შამპინიონები გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

ღამით დამბალი მწვანე მუხუდოს, ძროხი...

ყვავილები გავრეცხოთ, შევურიოთ შაქარ...

გრძლად დაჭრილი პატარა ზომის ბადრიჯნ...


