კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავამატოთ დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. როდესაც წამოდუღდება ცავაწყოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 800 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

მუხუდო გავარჩიოთ, გავავლოთ ცივ წყალ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად მ...

ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ღვიძლი ერთ...

სალა, ხახვი, ნიორი და პამიდორი წვრი...