კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი
| ბეჭდვა |
დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავამატოთ დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. როდესაც წამოდუღდება ცავაწყოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 800 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხილის წვენებში ჩავდოთ ლიმონისა და ფ...

სალა, ხახვი, ნიორი და პამიდორი წვრი...

ახალგაზრდა ხოხობი გავრეცხოთ, ფეხები...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

წვრილად დავჭრათ ხახვი და მსუბუქად შ...

ალუბალი გადავარჩიოთ და კარგად გავრე...


