კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავამატოთ დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. როდესაც წამოდუღდება ცავაწყოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 800 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი, დ...

ხორცს და სალას დავასხათ 2 ლიტრი ცივ...

სადილი ისტორიულ ეპოქაში...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

შოკოლადი გავადნოთ მაღალ ჭურჭელში, დ...

კარტოფილის ფქვილი გავხსნათ ½ ჭიქა ც...