კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავამატოთ დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. როდესაც წამოდუღდება ცავაწყოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 800 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავჭრათ, კარაქში ან მ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, თითოეული გავჭრ...

კარპი დავყოთ პორციებად, დავასხათ ძმ...

ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშ...

ხორცი კარგად გადავურიოთ მცირე რაოდე...

მოვხარშოთ კარტოფილი კანიანად. ლობიო...