კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი
ბეჭდვა |
დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავამატოთ დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. როდესაც წამოდუღდება ცავაწყოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 800 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
კარგად გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ...
ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხა...
თევზი დავჭრათ პორციებად. კანი და ფხ...
ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...
ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...
მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყ...