კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავამატოთ დაჭრილი, კანგაცლილი პამიდორი. როდესაც წამოდუღდება ცავაწყოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 800 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ მსხვილ კუბიკებად, მოვ...

გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავ...

გადარჩეული, გარეცხილი ღოღნაშო ალაგ-...

ხახვი მსუბუქად მოვშუშოთ კარგად გაცხ...

ძვლებსა და ხორცს დავასხათ ცივი წყალ...

მწყემსის სამყოფელში...