კატალოგი
მოხარშული გელაქნური ან კალმახი ნიგვზის საწებლით
| ბეჭდვა |
გელაქნური გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, ჩავდოთ ადუღებულ მარილწყალში და მოვხარშოთ. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. როცა მოიხარშება, ამოვალაგოთ ქაფქირით და დავაწყოთ თეფშზე. ნიგოზი, მარილი, ნიორი ერთად დავნაყოთ, გავხსნათ წყალში (არაჟნის სისქის) და მივიტანოთ მოხარშულ გელაქნურთან ერთად.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 200 გრამი
ნიორი - 2-3 კბილი
წყალი - 1,5 ჩაის ჭიქა
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ღორის ნაწლავები კარგად გავრეცხოთ, რ...

მწვანე სალათის ფოთლები გავარჩიოთ, გ...

საქონლის გარეცხილი ხორცის რბილი ნაჭ...

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, მსუბუქ...

მარილი, შაქარი, ლიმონის ცედრა და ვა...

გამომშრალი პური გავხეხოთ. ქიშმიში მ...


