კატალოგი
თევზის ბუღლამა
ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი და ნაჭრებად დაჭრილი თევზი (თართი, ზუთხი, თორუჯი) ერთ ფენად მოვათავსოთ ქვაბში, მოვასხათ ზეთი, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
თევზი - 1 კილოგრამი
პამიდორი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 4-5 თავი
ქინძი - 5-6 ძირი
დაფნის ფოთოლი - 2-3 ცალი
ზეთი - 1 ჩაის ჭიქა
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ჯერ კიდევ დაუმწიფებელ ნესვს მოვაცალ...
ცივ წყალში დავდგათ ლობიო და დავტოვო...
სიმინდის სახამებლისა და რძისაგან მო...
ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...
ერთი, ორი, სამი - არა, უფრო მეტი!...
შემწვარი ქათმის ან ინდაურის რბილი ხ...