კატალოგი
თევზის ბუღლამა
| ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი და ნაჭრებად დაჭრილი თევზი (თართი, ზუთხი, თორუჯი) ერთ ფენად მოვათავსოთ ქვაბში, მოვასხათ ზეთი, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
თევზი - 1 კილოგრამი
პამიდორი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 4-5 თავი
ქინძი - 5-6 ძირი
დაფნის ფოთოლი - 2-3 ცალი
ზეთი - 1 ჩაის ჭიქა
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...

კარაქი გავაცხელოთ და შევწვათ მასში ...

მთელი სუკი გავრეცხოთ, მოვაშოროთ ძარ...

ინდური აქცენტით...

მეოთხედ ჭიქა მაგარ ჩაის დავამატოთ მ...

თეთრი პურის ნაჭრები დავჭრათ კუბიკებ...


