კატალოგი
თევზის ბუღლამა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი და ნაჭრებად დაჭრილი თევზი (თართი, ზუთხი, თორუჯი) ერთ ფენად მოვათავსოთ ქვაბში, მოვასხათ ზეთი, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
თევზი - 1 კილოგრამი
პამიდორი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 4-5 თავი
ქინძი - 5-6 ძირი
დაფნის ფოთოლი - 2-3 ცალი
ზეთი - 1 ჩაის ჭიქა
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...

თევზის ფილე გავასუფთავოთ, მოვასხურო...

გაცრილი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილ...

ფქვილის, რძის, დროჟის, კვერცხის, მა...

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ-მრგვალ ნაჭ...

შებოლილი თევზი დავყოთ ნაწილებად და ...