კატალოგი
თევზის ბუღლამა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული, გარეცხილი და ნაჭრებად დაჭრილი თევზი (თართი, ზუთხი, თორუჯი) ერთ ფენად მოვათავსოთ ქვაბში, მოვასხათ ზეთი, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
თევზი - 1 კილოგრამი
პამიდორი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 4-5 თავი
ქინძი - 5-6 ძირი
დაფნის ფოთოლი - 2-3 ცალი
ზეთი - 1 ჩაის ჭიქა
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ძროხის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, გავრ...

ხორბლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნ...

მოვზილოთ ცომი და კარგად გავაბრტყელო...

ფქვილი ჩავყაროთ ჯამში, დროჟი გავხსნ...

გავრეცხოთ 750 გრამი ჭარხალი, დავჭრა...

2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...