კატალოგი
მოხარშული ცოცხალი (თევზი)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოცხალი თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშოროთ ლაყუჩები და გავრეცხოთ ცივ წყალში. შემდეგ დავჭრათ სამ-ოთხ ნაწილად; მომცრო თევზები დავტოვოთ მთელ-მთელი, მოვათავსოთ მარილითა და შაბით შეზავებულ მდუღარე წყალში და მოვხარშოთ. შემდეგ ამოვიღოთ წყლიდან, გავშალოთ, მოვასხუროთ ცივი წყალი. შეგრილებისას მოვათავსოთ ლანგარზე და მოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები.
მასალა:
ცოცხალი - 1 კილოგრამი
შაბი - 4-5 გრამი
ოხრახუში - 4-5 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

შიგნეულს დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ ...

გავაცხელოთ 2 სუფრის კოვზი კარაქი ან...

ჭარხალი კანიანად გავრეცხოთ, შევწვათ...

ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შე...

კარაქში გავხსნათ შაქარი, დავუმატოთ ...

3 ცალი კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფ...