კატალოგი
მოხარშული ცოცხალი (თევზი)
| ბეჭდვა |
ცოცხალი თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშოროთ ლაყუჩები და გავრეცხოთ ცივ წყალში. შემდეგ დავჭრათ სამ-ოთხ ნაწილად; მომცრო თევზები დავტოვოთ მთელ-მთელი, მოვათავსოთ მარილითა და შაბით შეზავებულ მდუღარე წყალში და მოვხარშოთ. შემდეგ ამოვიღოთ წყლიდან, გავშალოთ, მოვასხუროთ ცივი წყალი. შეგრილებისას მოვათავსოთ ლანგარზე და მოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები.
მასალა:
ცოცხალი - 1 კილოგრამი
შაბი - 4-5 გრამი
ოხრახუში - 4-5 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი დავჭრათ და 20 წუთის განმავობა...

ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი, ძვლიანი ...

2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...

მითითებული ხილის ნახევარი პორცია გა...

ბრინჯს დავასხათ დიდი რაოდენობით მარ...

გაცრილი ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი, ...


