კატალოგი
მოხარშული ცოცხალი (თევზი)
ბეჭდვა |
ცოცხალი თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშოროთ ლაყუჩები და გავრეცხოთ ცივ წყალში. შემდეგ დავჭრათ სამ-ოთხ ნაწილად; მომცრო თევზები დავტოვოთ მთელ-მთელი, მოვათავსოთ მარილითა და შაბით შეზავებულ მდუღარე წყალში და მოვხარშოთ. შემდეგ ამოვიღოთ წყლიდან, გავშალოთ, მოვასხუროთ ცივი წყალი. შეგრილებისას მოვათავსოთ ლანგარზე და მოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები.
მასალა:
ცოცხალი - 1 კილოგრამი
შაბი - 4-5 გრამი
ოხრახუში - 4-5 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
შოკოლადი გავადნოთ. კარაქი კარგად ავ...
ავიღოთ მთლიანი ძროხის ბეჭი საკნატელ...
ხაჭო გავწუროთ საცერში, შევურიოთ კვე...
კარპი დავყოთ პორციებად, დავასხათ ძმ...
შებოლილი თევზი დავყოთ ნაწილებად და ...
წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...