კატალოგი
მოხარშული ცოცხალი (თევზი)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოცხალი თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშოროთ ლაყუჩები და გავრეცხოთ ცივ წყალში. შემდეგ დავჭრათ სამ-ოთხ ნაწილად; მომცრო თევზები დავტოვოთ მთელ-მთელი, მოვათავსოთ მარილითა და შაბით შეზავებულ მდუღარე წყალში და მოვხარშოთ. შემდეგ ამოვიღოთ წყლიდან, გავშალოთ, მოვასხუროთ ცივი წყალი. შეგრილებისას მოვათავსოთ ლანგარზე და მოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები.
მასალა:
ცოცხალი - 1 კილოგრამი
შაბი - 4-5 გრამი
ოხრახუში - 4-5 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ღორის ნაწლავები კარგად გავრეცხოთ, რ...

სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი ...

ხორცი, ქაშაყი და მოხარშული კარტოფილ...

მშრალი ბადრიჯანი შევდგათ ცხელ ღუმელ...

მაწონში მოვზილოთ რბილი ცომი. მოზელი...

მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მ...