კატალოგი
ბატი ან იხვი შინდის ჩურჩით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გასუფთავებული ბატი ან იხვი დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად ფარავდეს და დავდგათ ცეცხლზე. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, მერე დავამატოთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, ქინძი, კარგად გარეცხილი შინდის ჩურჩა და განვაგრძოთ დუღილი. როცა მზად იქნება, შევაზავოთ მარილით.
მასალა:
ბატი ან იხვი
ხახვი - 500 გრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
მწვანილი - 3-3 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ყველა კომპონენტი ერთმანეთში გადავურ...

მოცხარი მოვხარშოთ შაქართან და ლიმონ...

თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქ...

ბრინჯს დავასხათ დიდი რაოდენობით მარ...

მწყემსის სამყოფელში...

ერთი ჩაის ჭიქა ერბო ან კარაქი 10-15...