კატალოგი
ბატი ან იხვი შინდის ჩურჩით
ბეჭდვა |
გასუფთავებული ბატი ან იხვი დავჭრათ თანაბარ ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად ფარავდეს და დავდგათ ცეცხლზე. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, მერე დავამატოთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, ქინძი, კარგად გარეცხილი შინდის ჩურჩა და განვაგრძოთ დუღილი. როცა მზად იქნება, შევაზავოთ მარილით.
მასალა:
ბატი ან იხვი
ხახვი - 500 გრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
მწვანილი - 3-3 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვა...
ფილე დავჭრათ სიგრძეზე, დავბეგვოთ, ზ...
უკეთესი, ვიდრე საკუთარი აღიარება...
500 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ 500 გრა...
გარეცხილი, გასუფთავებული ბრიუსელის ...
კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...