კატალოგი
ქათმის ხარშო
| ბეჭდვა |
კარგად დასუფთავებული ქათამი დავჭრათ ნაჭრებად, გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და დავადგათ მოსახარშად. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი. ცალკე მოვხარშოთ გახეხილი პამიდორი. კარგად დავნაყოთ ნიგოზი, ყვითელი ყვავილი, ნიორი, წიწაკა, ქინძი, მარილი. ყველაფერი ეს გავხსნათ პამიდვრის წვენში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და ჩავასხათ წვენში. ვადუღოთ კიდევ 10-15 წუთი. პამიდვრის მაგიერ შეიძლება გამოვიყენოთ კვაწარახი ან ტყემლის საწებელი.
მასალა:
ქათამი
ხახვი - 4-5 თავი
პამიდორი - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა
ოხრახუში - 3-4 ძირი
ქინძი - 3 ძირი
ყვითელი ყვავილი, ნიორი, წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

იქ, სადაც კერძებს ნაკვერჩხალზე ამზა...

ცივ წყალში დავდგათ ლობიო და დავტოვო...

ავიღოთ ცხვრის მსუქანი ხორცი, კარგად...

250 გრამი რძე მსუბუქად შევათბოთ და ...

ქვაბში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ სპე...

მოვზილოთ სქელი ცომი, გადავაფაროთ სვ...


