კატალოგი
პიტნის სოუსი
| ბეჭდვა |
ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლებს შევურიოთ შაქარი და ღვინის ძმარი, დავამატოთ წყალი და 2 საათი გავაჩეროთ, რომ სოუსი არომატული გახდეს.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლები
2 არასრული ჩაის კოვზი შაქარი
1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
3-4 სუფრის კოვზი ძმარი
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...

ქვაბში გავაცხელოთ 1 ჩაის კოვზი ზეთი...

ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა დ...

კვერცხისა და შაქრის ფხვნილისაგან გა...

ამ ხაჭაპურს აქვს არა მრგვალი, არამე...

ფქვილისა და მარილიანი წყლისაგან მოვ...


