კატალოგი
პიტნის სოუსი
| ბეჭდვა |
ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლებს შევურიოთ შაქარი და ღვინის ძმარი, დავამატოთ წყალი და 2 საათი გავაჩეროთ, რომ სოუსი არომატული გახდეს.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლები
2 არასრული ჩაის კოვზი შაქარი
1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
3-4 სუფრის კოვზი ძმარი
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

ბადრიჯანს მოვაჭრათ ყუნწები, დანით გ...

მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, მჟავე კ...

რძე წამოვადუღოთ კარაქთან ერთად (50 ...

კარგად გავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხ...

სუფთად გაცრილი სიმინდის ფქვილი მოვზ...


