კატალოგი
პიტნის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლებს შევურიოთ შაქარი და ღვინის ძმარი, დავამატოთ წყალი და 2 საათი გავაჩეროთ, რომ სოუსი არომატული გახდეს.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლები
2 არასრული ჩაის კოვზი შაქარი
1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
3-4 სუფრის კოვზი ძმარი
პოპულარული რეცეპტი

ნახევარი პორცია კარტოფილი გავასუფთა...

1 სუფრის კოვზი ჟელატინის ფხვნილი ჩა...

თითოეული დიასახლისი თავისებურად აწყ...

ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვ...

ერთი ჩაის ჭიქა ერბო გავთქვიფოთ გათე...

ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი, დუმა, ხ...