კატალოგი
პიტნის სოუსი
ბეჭდვა |
ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლებს შევურიოთ შაქარი და ღვინის ძმარი, დავამატოთ წყალი და 2 საათი გავაჩეროთ, რომ სოუსი არომატული გახდეს.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლები
2 არასრული ჩაის კოვზი შაქარი
1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
3-4 სუფრის კოვზი ძმარი
პოპულარული რეცეპტი
ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავო...
თევზი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გავაცა...
ტაფაზე ერბო გავაცხელოთ, სათითაოდ გა...
კვების კულტურა...
ავთქვიფოთ კვერცხის გულები, დავამატო...
მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით ბრინჯი ...