კატალოგი
პიტნის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლებს შევურიოთ შაქარი და ღვინის ძმარი, დავამატოთ წყალი და 2 საათი გავაჩეროთ, რომ სოუსი არომატული გახდეს.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლები
2 არასრული ჩაის კოვზი შაქარი
1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
3-4 სუფრის კოვზი ძმარი
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხ...

შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული პამიდვრე...

ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...

თევზი გავასუფთავოთ, გავაცალოთ კანი ...

კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თან...

სატაცური დავარჩიოთ, მოვამტვრიოთ ხმე...