კატალოგი
პიტნის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლებს შევურიოთ შაქარი და ღვინის ძმარი, დავამატოთ წყალი და 2 საათი გავაჩეროთ, რომ სოუსი არომატული გახდეს.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლები
2 არასრული ჩაის კოვზი შაქარი
1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
3-4 სუფრის კოვზი ძმარი
პოპულარული რეცეპტი

სატაცური გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ მა...

კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ და მო...

ფქვილი გავცრათ, დავამატოთ 1 სუფრის ...

ქათმის გულ-მკერდს მოვაშოროთ კანი, ა...

ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვა...

ერბოში მოვხრაკოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ...