კატალოგი
პიტნის სოუსი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლებს შევურიოთ შაქარი და ღვინის ძმარი, დავამატოთ წყალი და 2 საათი გავაჩეროთ, რომ სოუსი არომატული გახდეს.
მასალა:
3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთლები
2 არასრული ჩაის კოვზი შაქარი
1 სუფრის კოვზი ღვინის ძმარი
3-4 სუფრის კოვზი ძმარი
პოპულარული რეცეპტი

ამერიკა გვაოცებს...

ავიღოთ გაცრილი პურის ფქვილი, წყალი,...

ქათმის გულ-მკერდს მოვაშოროთ კანი, ა...

ცეცხლოვანი ქვეყანა...

მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, მჟავე კ...

მოვზილოთ ჩვეულებრივი საფუარიანი ცომ...