კატალოგი
შარბათი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხილის წვენებში ჩავდოთ ლიმონისა და ფორთოხლის ნაჭრები, დავასხათ ცოტა წყალი და წამოვადუღოთ. გავწუროთ და გავაციოთ. მიღებული სიროფი გავაზავოთ მცირე რაოდენობის წყლით (ჩვეულებრივი ან ვარდის) და სუფრაზე ყინულის კუბიკებთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
3 ცალი ფორთოხალი
½ ლიმონი
½ ჭიქა შაქარი
1-2 ჩაის კოვზი ვარდის წყალი
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავჭრათ და ოდნავ შევა...

გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეწყლიან...

მაკარონი დავტეხოთ და მოვხარშოთ მარი...

თხელ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ვხრაკოთ...

ქვეყანას სჭირდება ბრინჯი, ბევრი ბრი...

გადარჩეულ, გარეცხილ თეთრ ბალს კურკა...