კატალოგი
შარბათი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხილის წვენებში ჩავდოთ ლიმონისა და ფორთოხლის ნაჭრები, დავასხათ ცოტა წყალი და წამოვადუღოთ. გავწუროთ და გავაციოთ. მიღებული სიროფი გავაზავოთ მცირე რაოდენობის წყლით (ჩვეულებრივი ან ვარდის) და სუფრაზე ყინულის კუბიკებთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
3 ცალი ფორთოხალი
½ ლიმონი
½ ჭიქა შაქარი
1-2 ჩაის კოვზი ვარდის წყალი
პოპულარული რეცეპტი

კარაქი და ქონი გავადნოთ, ვაცალოთ ცო...

ფქვილი გავცრათ. დროჯი გავხსნათ ნახე...

კვერცხის გულები ავთქვიფოთ კარაქთან ...

მოცემული პროდუქტებისაგან სწრაფად მო...

ცეცხლოვანი ქვეყანა...

კარაქი და კვერცხი ავთქვიფოთ ერთად, ...