კატალოგი
შარბათი
ბეჭდვა |
ხილის წვენებში ჩავდოთ ლიმონისა და ფორთოხლის ნაჭრები, დავასხათ ცოტა წყალი და წამოვადუღოთ. გავწუროთ და გავაციოთ. მიღებული სიროფი გავაზავოთ მცირე რაოდენობის წყლით (ჩვეულებრივი ან ვარდის) და სუფრაზე ყინულის კუბიკებთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
3 ცალი ფორთოხალი
½ ლიმონი
½ ჭიქა შაქარი
1-2 ჩაის კოვზი ვარდის წყალი
პოპულარული რეცეპტი
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ...
გადარჩეული მარწყვი გავრეცხოთ, მოვათ...
სკუმბრია გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ, გ...
ერბო-კვერცხი მოვათავსოთ თეფშზე, მოვ...
8-10 ცალი საშუალო სიდიდის ფორთოხალი...
თევზი კარგად გავასუფთავოთ, დავჭრათ ...