კატალოგი
შარბათი
| ბეჭდვა |
ხილის წვენებში ჩავდოთ ლიმონისა და ფორთოხლის ნაჭრები, დავასხათ ცოტა წყალი და წამოვადუღოთ. გავწუროთ და გავაციოთ. მიღებული სიროფი გავაზავოთ მცირე რაოდენობის წყლით (ჩვეულებრივი ან ვარდის) და სუფრაზე ყინულის კუბიკებთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
3 ცალი ფორთოხალი
½ ლიმონი
½ ჭიქა შაქარი
1-2 ჩაის კოვზი ვარდის წყალი
პოპულარული რეცეპტი

სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და სალას კუბი...

მომზადებულ ხორცს დავასხათ მცირე რაო...

კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებ...

თევზის ფილე გავასუფთავოთ, მოვასხურო...

გასუფთავებული, ახალი მწვანე ლობიო, ...


