კატალოგი
შარბათი
ბეჭდვა |
ხილის წვენებში ჩავდოთ ლიმონისა და ფორთოხლის ნაჭრები, დავასხათ ცოტა წყალი და წამოვადუღოთ. გავწუროთ და გავაციოთ. მიღებული სიროფი გავაზავოთ მცირე რაოდენობის წყლით (ჩვეულებრივი ან ვარდის) და სუფრაზე ყინულის კუბიკებთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
3 ცალი ფორთოხალი
½ ლიმონი
½ ჭიქა შაქარი
1-2 ჩაის კოვზი ვარდის წყალი
პოპულარული რეცეპტი
ახალი, ან დაკონსერვებული ატმის ნაჭრ...
2 ჩაის ჭიქა რძეში გავხსნათ საფუარი ...
გელაქნური გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭ...
თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზო...
ოთხი კვერცხის გული 1,5 ჩაის ჭიქა შა...
თევზის თავი, ფხები და კანი 30 წუთის...