კატალოგი
შარბათი
| ბეჭდვა |
ხილის წვენებში ჩავდოთ ლიმონისა და ფორთოხლის ნაჭრები, დავასხათ ცოტა წყალი და წამოვადუღოთ. გავწუროთ და გავაციოთ. მიღებული სიროფი გავაზავოთ მცირე რაოდენობის წყლით (ჩვეულებრივი ან ვარდის) და სუფრაზე ყინულის კუბიკებთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
3 ცალი ფორთოხალი
½ ლიმონი
½ ჭიქა შაქარი
1-2 ჩაის კოვზი ვარდის წყალი
პოპულარული რეცეპტი

წიწილა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კანი...

ტაფაზე ერბო გავაცხელოთ, სათითაოდ გა...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ცხ...

გოგრას ქერქი მოვაცილოთ, გამოვჭრათ ს...

2 ცალი კვერცხის გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...

კომბოსტო სათითაო ფოთლებად დავარჩიოთ...


