კატალოგი
სენდვიჩი ”წყლის წიწმატი”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წყლის წიწმატის ყვავილები გავრეცხოთ და 5 წუთით დავტოვოთ ძალიან ცივ წყალში. 2 ნაჭერ პურს წავუსვათ მაიონეზი, ზემოდან მჭიდრო ფენად დავაწყოთ წიწმატის ყვავილები, დავაფაროთ პურის მეორე ნაჭერი, რომელსაც წინასწარ კარაქი უნდა წავუსვათ. ეს სენდვიჩი გავაფორმოთ რამოდენიმე საღი ყვავილით და მაშინვე მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
4 თხელი ნაჭერი შავი პური
1 ჭიქა წიწმატის ყვავილი
1 სუფრის კოვზი მაიონეზი და ½ სუფრის კოვზი კარაქი
პოპულარული რეცეპტი

საღი, ქორფა კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ...

ტრადიციები და კულინარია...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. მ...

შიგნეულს დავასხათ წყალი, მოვაყაროთ ...

პამიდვრები ჩავჭრათ ჯვარედინად და მო...

კვერცხის გულები ავურიოთ შაქარსა და ...