კატალოგი
თევზის სოუსი გოასაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად შევბრაწოთ გაცხელებულ ზეთში, დავამატოთ "კერი" და ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში. კვერცხი ავთქვიფოთ, შევურიოთ თევზის ბულიონი და ნელ-ნელა ჩავასხათ სოუსში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ, სანამ არ გასქელდება. მოვაყაროთ მარილი და მოვასხათ ლიმონის წვენი.
მასალა:
1 თავი ხახვი
1 კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
½ სუფრის კოვზი ფხვნილი "კერი" (შეგვიძლია გამოვიყენოთ სხვა სანელებლები)
¼ ლიტრი თევზის ბულიონი
1 ცალი კვერცხი
მარილი
ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

ტაფა კარგად გავაცხელოთ ცეცხლზე, კვე...

კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...

ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყ...

ნაღები, კვერცხის გულები, ყველი და ღ...

ლობიოს ღერები გავასუფთავოთ, მოვხარშ...

ეს კერძი მზადდება ისევე, როგორც თევ...