კატალოგი
თევზის სოუსი გოასაგან
ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად შევბრაწოთ გაცხელებულ ზეთში, დავამატოთ "კერი" და ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში. კვერცხი ავთქვიფოთ, შევურიოთ თევზის ბულიონი და ნელ-ნელა ჩავასხათ სოუსში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ, სანამ არ გასქელდება. მოვაყაროთ მარილი და მოვასხათ ლიმონის წვენი. მასალა: 1 თავი ხახვი 1 კბილი ნიორი 2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი ½ სუფრის კოვზი ფხვნილი "კერი" (შეგვიძლია გამოვიყენოთ სხვა სანელებლები) ¼ ლიტრი თევზის ბულიონი 1 ცალი კვერცხი მარილი ლიმონის წვენი