კატალოგი
თევზის სოუსი გოასაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად შევბრაწოთ გაცხელებულ ზეთში, დავამატოთ "კერი" და ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში. კვერცხი ავთქვიფოთ, შევურიოთ თევზის ბულიონი და ნელ-ნელა ჩავასხათ სოუსში, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ, სანამ არ გასქელდება. მოვაყაროთ მარილი და მოვასხათ ლიმონის წვენი.
მასალა:
1 თავი ხახვი
1 კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
½ სუფრის კოვზი ფხვნილი "კერი" (შეგვიძლია გამოვიყენოთ სხვა სანელებლები)
¼ ლიტრი თევზის ბულიონი
1 ცალი კვერცხი
მარილი
ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

მომზადებული ბატი მოვხარშოთ მსუბუქად...

სოკო დავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ, დ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გავჭრათ სიგრძე...

ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...

მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მ...

წამოვადუღოთ რძე და მასში მოვათავსოთ...