კატალოგი
დალ-კერი - ღომისაგან მომზადებული კერი
დამბალ ღომის დავასხათ ½ ლიტრი წყალი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოვხარშოთ მზადყოფნამდე. მეორე თავი ხახვიც დავჭრათ და მსუბუქად შევბრაწოთ, დავსრისოთ 1 კბილი ნიორი და შევბრაწოთ მწარე წიწაკასთან, მიხაკთან და კოწახურთან ერთად, ვწვათ 2-3 წუთის განმავლობაში. გახსნილი ფხვნილი "კერი" ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ ყველა სპეცია შევურიოთ ტომატ-პასტას და მოხარშულ ღომს. მასალა: 2 თავი ხახვი 1 ან 2 კბილი ნიორი 1 პატარა ღერი მწარე წიწაკა თესლის გარეშე 2 ცალი მიხაკი დარიჩინის პატარა ნაჭერი 1 სუფრის კოვზი ფხვნილი "კერი" (შეგვიძლია გამოვიყენოთ სხვა სანელებლები) 1 ჩაის კოვზი ტომატ-პასტა მარილი ლიმონის წვენი