კატალოგი
დალ-კერი - ღომისაგან მომზადებული კერი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დამბალ ღომის დავასხათ ½ ლიტრი წყალი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოვხარშოთ მზადყოფნამდე. მეორე თავი ხახვიც დავჭრათ და მსუბუქად შევბრაწოთ, დავსრისოთ 1 კბილი ნიორი და შევბრაწოთ მწარე წიწაკასთან, მიხაკთან და კოწახურთან ერთად, ვწვათ 2-3 წუთის განმავლობაში. გახსნილი ფხვნილი "კერი" ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 3-4 წუთის განმავლობაში, შემდეგ ყველა სპეცია შევურიოთ ტომატ-პასტას და მოხარშულ ღომს.
მასალა:
2 თავი ხახვი
1 ან 2 კბილი ნიორი
1 პატარა ღერი მწარე წიწაკა თესლის გარეშე
2 ცალი მიხაკი
დარიჩინის პატარა ნაჭერი
1 სუფრის კოვზი ფხვნილი "კერი" (შეგვიძლია გამოვიყენოთ სხვა სანელებლები)
1 ჩაის კოვზი ტომატ-პასტა
მარილი
ლიმონის წვენი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხა...

რძეში ჩავამტვრიოთ შოკოლადი და წამოვ...

გამომშრალი პური გავხეხოთ. ქიშმიში მ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად; ...

ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით მა...

ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავ...