კატალოგი
”აგური” ქათმის ხორცისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქათმის და ღორის ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, კარგად გადავურიოთ სხვა პროდუქტებში. მასა გადავიტანოთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელში (უმჯობესია ოთხკუთხედი ფორმის გამოყენება) და ვაცხოთ 30 წუთის განმავლობაში ზომიერ ტემპერატურაზე. მზა კერძი შეგვიძლია მივიტანოთ სუფრაზე ცხელი ან ცივი. სუფრაზე მიტანის წინ "აგური" მოვათავსოთ ბრტყელ ჭურჭელზე. მასთან ერთად სუფრაზე შეგვიძლია მივიტანოთ ბრინჯი და ტომატის სოუსი.
მასალა:
200 გრამი მოხარშული ქათმის ხორცი
500 გრამი უმი ღორის ხორცი
1 თავი ხახვი
1 სუფრის კოვზი კარგად გარეცხილი უმი ბრინჯი
2 სუფრის კოვზი ტომატ-პიურე
½ ჭიქა წყალი
მარილი, პილპილი
მაიორანი
პოპულარული რეცეპტი

ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და გავწ...

მოვზილოთ საფუარიანი ცომი როგორც ზემ...

ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღ...

ახალი, საღი პამიდვრები გავრეცხოთ ცი...

ხორცი ჩავდოთ ცივ, მსუბუქად დამარილე...

5 მთლანი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ ...