კატალოგი
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ წითელი პილპილი...
ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხახვი, შაქარი, მარილი, პილპილი და გავაჩეროთ 1 საათით. თუ ხორცი არ გამოყოფს საკმარისი რაოდენობის წვენს და მშრალად...
ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად და კარგად შევურიოთ ძალიან წვრილად დაჭრილ ნიორს, შაქარს, მარილს, წითელ დანაყილ პილპილს და მწვანილს. დავახუროთ...
პოპულარული რეცეპტი

სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრე...

ვიჩინის ნაჭერზე მოვათავსოთ ყველის ნ...

ნედლი თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ...

მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მო...

კარაქი გავაცხელოთ და მასში ვწვათ სო...

კობრი გავასუფთავოოთ, გავრეცხოთ, გავ...