კატალოგი
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ წითელი პილპილი...
ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხახვი, შაქარი, მარილი, პილპილი და გავაჩეროთ 1 საათით. თუ ხორცი არ გამოყოფს საკმარისი რაოდენობის წვენს და მშრალად...
ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად და კარგად შევურიოთ ძალიან წვრილად დაჭრილ ნიორს, შაქარს, მარილს, წითელ დანაყილ პილპილს და მწვანილს. დავახუროთ...
პოპულარული რეცეპტი

წიწილა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კანი...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხებ...

სოუსის პროდუქტები შევურიოთ ერთმანეთ...

რძე ავადუღოთ კარაქთან, მცირე რაოდენ...

კარგად გასუფთავებული და თბილ წყალში...

სატაცური კარგად გავრეცხოთ, მოვაჭრათ...