კატალოგი
პირშუშხასაგან მომზადებული საწებელი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
პირშუშხა გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ და გავხეხოთ. მოვასხათ ძმარი. კარაქი გავაცხელოთ, შევურიოთ ფქვილს, დავასხათ ხორცის ბულიონი და ერთხელ წამოვადუღოთ. დავუმატოთ მომზადებული პირშუშხა და არაჟანი, შაქარი, ძმარი და მარილი. შემდეგ დავამატოთ კვერცხის გულები და კარგად ავურიოთ. არ უნდა ადუღდეს!
ეს საწებელი ძალიან უხდება მოხარშულ ხორცს ან თევზს.
მასალა:
100 გრამი პირშუშხა
50 გრამი კარაქი
40 გრამი ფქვილი
¼ ლიტრი ხორცის ბულიონი
200 გრამი არაჟანი
2 ცალი კვერცხის გული
მარილი, შაქარი, ძმარი
პოპულარული რეცეპტი

წვრილად დაჭრილი ხახვი შევბრაწოთ კარ...

ფქვილი გავცრათ ხის დაფაზე, ჩავახალო...

შაქრის პუდრა, კვერცხს გული და ლიმონ...

სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...

ხახვი დავჭრათ რგოლებად და მსუბუქად ...

4 კვერცხის გულის და 2 ჩაის ჭიქა შაქ...