კატალოგი
ამსტერდამული ჰაეროვანი ღვეზელი ბრინჯისაგან
ბეჭდვა |
ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ფორმას ძირზე წავუსვათ ცხიმი და მოვათავსოთ შიგ რიგრიგობით ბრინჯის ფენა და ნაჭრებად დაჭრილი ქაშაყისა და პამიდორების ფენა. ბრინჯის ზედა ფენას მოვასხათ მსუბუაქდ დამარილებული ნაღები, მოვათავსოთ ზედ კარაქის რამდენიმე ნაჭერი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და ღვეზელი 15 წუთით შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად. ღვეზელთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ მწვანე სალათა.
მასალა:
2-3 პორციაზე
1 ჩაის ჭიქა ბრინჯი
2 ჩაის ჭიქა წყალი
2-3 ცალი შებოლილი ქაშაყი
4-5 ცალი პამიდორი
½ ჩაის ჭიქა ნაღები
2-3 სუფრის კოვზი გახეხილი ყველი, კარაქი, მარილი
პოპულარული რეცეპტი
ნუშს გადავასხათ მდუღარე წყალი, გავა...
სოუსის ყველა კომპონენტი ერთმანეთში ...
კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ თითის ზომის...
500 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ 500 გრა...
ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...
ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხ...