კატალოგი
ლეღვის მურაბა
ბეჭდვა |
მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლიტოთ ხის ჩხირით. მოვადუღოთ სიროფი, მოვათავსოთ შიგ მომზადებული ლეღვი და ვადუღოთ ნახევარი საათი. მერე გადმოვდგათ მურაბა ცეცხლიდან. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი ან მეორე დღემდე; დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი - 1 კილოგრამი
შაქარი -1 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაიშ ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
კარგად გასუფთავებული წიწილა გავჭრათ...
კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ და მო...
პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალ...
ხორცი ვხარშოთ დარბილებამდე, ვაცალოთ...
გათლილი კარტოფილი მოვხარშოთ წვრილად...
ხორცი, ქაშაყი და მოხარშული კარტოფილ...