კატალოგი
ლეღვის მურაბა
| ბეჭდვა |
მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლიტოთ ხის ჩხირით. მოვადუღოთ სიროფი, მოვათავსოთ შიგ მომზადებული ლეღვი და ვადუღოთ ნახევარი საათი. მერე გადმოვდგათ მურაბა ცეცხლიდან. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი ან მეორე დღემდე; დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი - 1 კილოგრამი
შაქარი -1 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაიშ ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...

თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი ...

ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...

გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...

თეთრი პურის ფქვილით, კვერცხითა და ც...

ხორცი დავჭრათ 10-12 ნაჭრად. ღამით დ...


