კატალოგი
ლეღვის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლიტოთ ხის ჩხირით. მოვადუღოთ სიროფი, მოვათავსოთ შიგ მომზადებული ლეღვი და ვადუღოთ ნახევარი საათი. მერე გადმოვდგათ მურაბა ცეცხლიდან. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი ან მეორე დღემდე; დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი - 1 კილოგრამი
შაქარი -1 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაიშ ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრე...

2 კვერცხისა და 2,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...

12 კვერცხი ცილა კარგად გავთქვიფოთ მ...

მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ...

სოკო დავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ, დ...

თხელ რგოლებად დაჭრილი ხახვი ვხრაკოთ...