კატალოგი
ლეღვის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლიტოთ ხის ჩხირით. მოვადუღოთ სიროფი, მოვათავსოთ შიგ მომზადებული ლეღვი და ვადუღოთ ნახევარი საათი. მერე გადმოვდგათ მურაბა ცეცხლიდან. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი ან მეორე დღემდე; დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი - 1 კილოგრამი
შაქარი -1 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაიშ ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული, გარეცხილი წიწილა შევ...

შამპინიონები გავასუფთავოთ და გავრეც...

ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით მა...

შნიცელებს წავუსვათ მარილი, პილპილი,...

ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...

ცხვრის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...