კატალოგი
ლეღვის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლიტოთ ხის ჩხირით. მოვადუღოთ სიროფი, მოვათავსოთ შიგ მომზადებული ლეღვი და ვადუღოთ ნახევარი საათი. მერე გადმოვდგათ მურაბა ცეცხლიდან. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი ან მეორე დღემდე; დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
მასალა:
ლეღვი - 1 კილოგრამი
შაქარი -1 კილოგრამი
წყალი - 2 ჩაიშ ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი კარგად გადავურიოთ მცირე რაოდე...

ქარიყლაპია, ლოქო, წვერა, კობრი ან ს...

ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ თანაბარ ნა...

კანგამოცილებული და კურკაგამოცლილი ა...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...

ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათ...