კატალოგი
მაყვლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვალი ერთ წყებად, მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, მერე ისევ მაყვალი, შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას ოთხი-ხუთი საათი. მერე დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს, ხანგამოშვებით, ფრთხილად შევანძრიოთ ჭურჭელი და ქაფი მოვხადოთ.
მასალა:
მაყვალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი

მსხვილმარცვლა ყურძნის მტევნები დავმ...

შოკოლადი გავადნოთ. კარაქი კარგად ავ...

თევზი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხები...

ქათამი გავასუფთავოთ და გამოვშიგნოთ,...

სუპისა და კომპოტის გარეშე...

მუხუდო ვხარშოთ ქათმის ბულიონში დარბ...