კატალოგი
მაყვლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვალი ერთ წყებად, მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, მერე ისევ მაყვალი, შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას ოთხი-ხუთი საათი. მერე დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს, ხანგამოშვებით, ფრთხილად შევანძრიოთ ჭურჭელი და ქაფი მოვხადოთ.
მასალა:
მაყვალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი

ძროხის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, გავ...

გასუფთავებული, გარეცხილი თევზი ნახე...

ნიგოზი დავნაყოთ, ზეთი გამოვხადოთ და...

ანანასი, ბანანი და ვაშლი დავჭრათ კუ...

ერთი ჭიქა არაჟანი, 1 ცალი კვერცხი, ...

ცხიმი შევურიოთ ნახევარ პორცია შაქარ...