კატალოგი
მაყვლის მურაბა
ბეჭდვა |
ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვალი ერთ წყებად, მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, მერე ისევ მაყვალი, შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას ოთხი-ხუთი საათი. მერე დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს, ხანგამოშვებით, ფრთხილად შევანძრიოთ ჭურჭელი და ქაფი მოვხადოთ.
მასალა:
მაყვალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი
3 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 3...
სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...
კალმახი გავასუფთავოთ და გამოვრეცხოთ...
ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათ...
წამოვადუღოთ რძე და მასში მოვათავსოთ...
ქათამი გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ და და...