კატალოგი
მაყვლის მურაბა
| ბეჭდვა |
ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვალი ერთ წყებად, მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, მერე ისევ მაყვალი, შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას ოთხი-ხუთი საათი. მერე დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს, ხანგამოშვებით, ფრთხილად შევანძრიოთ ჭურჭელი და ქაფი მოვხადოთ.
მასალა:
მაყვალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი

იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...

მწვანე სალათის ფოთლები გავარჩიოთ, გ...

საშუალო სიდიდის ქათამი დავჭრათ ნაჭრ...

მოვხარშოთ კვერცხები, გადავავლოთ ცივ...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი, გ...

ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჯერ კიდევ ად...


