კატალოგი
მაყვლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვალი ერთ წყებად, მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, მერე ისევ მაყვალი, შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას ოთხი-ხუთი საათი. მერე დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს, ხანგამოშვებით, ფრთხილად შევანძრიოთ ჭურჭელი და ქაფი მოვხადოთ.
მასალა:
მაყვალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი

ავიღოთ ცხვრის მსუქანი ხორცი, კარგად...

ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღ...

ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...

გასუფთავებული, ახალი მწვანე ლობიო, ...

ტრადიციები და კულინარია...

ძროხის ხორცის ფილეს მოვაყაროთ მარილ...