კატალოგი
მაყვლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვალი ერთ წყებად, მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, მერე ისევ მაყვალი, შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ გრილ ადგილას ოთხი-ხუთი საათი. მერე დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს, ხანგამოშვებით, ფრთხილად შევანძრიოთ ჭურჭელი და ქაფი მოვხადოთ.
მასალა:
მაყვალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი დავჭრათ და 20 წუთის განმავობა...

გარეცხილი, გამშრალებული, გულგამოცლი...

ლობიოს ღერები გავასუფთავოთ, მოვხარშ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და შევბრაწოთ ...

მჟაუნა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვ...

გასუფთავებული ვარია ჩავჭრათ შუაზე, ...