კატალოგი
ატმის მურაბა
| ბეჭდვა |
სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ფართო ნაჭრებად. დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. მოვადუღოთ სიროფი, გავაცივოთ და ჩავყაროთ ცივი წყლიდან ამოღებული ატმები. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ ნახევარი საათი, გადმოვდგათ და გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ტაფაზე ერბო გავაცხელოთ, სათითაოდ გა...

დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავ...

ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი, დუმა, ხ...

კარპი დავყოთ პორციებად, დავასხათ ძმ...

ბადრიჯნები მოვათავსოთ უცხიმო ტაფაზე...

8 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 2...


