კატალოგი
ატმის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ფართო ნაჭრებად. დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. მოვადუღოთ სიროფი, გავაცივოთ და ჩავყაროთ ცივი წყლიდან ამოღებული ატმები. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ ნახევარი საათი, გადმოვდგათ და გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

საჭმელად ვარგისი სოკო (ან ხმელი სოკ...

მითითებული კომპონენტებისაგან მოვამზ...

შიგნეული გულდასმით გავასუფთავო, გავ...

თევზი გავასუფთავოთ, დავჭრათ მცირე ზ...

მზა ან ოჯახში მომზადებულ ფხვიერ ორც...

ავთქვიფოთ კარაქი, შაქარი და კვერცხი...