კატალოგი
ატმის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ფართო ნაჭრებად. დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. მოვადუღოთ სიროფი, გავაცივოთ და ჩავყაროთ ცივი წყლიდან ამოღებული ატმები. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ ნახევარი საათი, გადმოვდგათ და გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყარ...

ბადრიჯანი დავჭრათ მოგრძო თხელ ნაჭრე...

ნეკერჩხალი და კენკრა...

250 გრამი რძე მსუბუქად შევათბოთ და ...

ორი კვერცხი ცილიანად ავთქვიფოთ, თან...

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით, ...