კატალოგი
ატმის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ფართო ნაჭრებად. დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. მოვადუღოთ სიროფი, გავაცივოთ და ჩავყაროთ ცივი წყლიდან ამოღებული ატმები. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ ნახევარი საათი, გადმოვდგათ და გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თან...

გარჩეული, გარეცხილი ჭარხლის ფოთოლი ...

ტომატის წვენი გემოვნებისამებრ შევურ...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

ბატკნის ხორცი ნაჭრებად დავჭრათ და გ...

თევზი გავასუფთავოთ, გავაცალოთ კანი ...