კატალოგი
ატმის მურაბა
ბეჭდვა |
სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ფართო ნაჭრებად. დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. მოვადუღოთ სიროფი, გავაცივოთ და ჩავყაროთ ცივი წყლიდან ამოღებული ატმები. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ ნახევარი საათი, გადმოვდგათ და გავაჩეროთ მეორე დღემდე. მეორე დღეს დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ხარშვის დროს მოვხადოთ ქაფი.
მასალა:
ატამი (დაჭრილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
კვერცხის გულები და შაქრის ფხვნილი კ...
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით; ...
ნუში დავამვრიოთ, გავფცქვნათ და გავა...
ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...
თევზი დავჭრათ 2 სმ სისქის ნაჭრებად,...
რაზე ოცნებობს ბეღურა......