კატალოგი
უკურკო ალუბლის მურაბა
| ბეჭდვა |
გადარჩეულ, გარეცხილ ალუბალს ფრთხილად გამოვაცალოთ კურკა, ფენებად მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. დავდგათ ცეცხლზე და მოვხარშოთ; როცა მზად იქნება (არ უნდა გადაიხარშოს), გავაგრილოთ ჩავსხათ ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 1 კილოგრამი
პოპულარული რეცეპტი

შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი დ...

ახალი, ქორფა ქამა სოკო გავარჩიოთ, მ...

ლობიო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით, ...

სოუსის ყველა კომპონენტი ერთმანეთში ...

ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, მო...

ანანასი, ბანანი და ვაშლი დავჭრათ კუ...


