კატალოგი
ალუბლის მურაბა
ბეჭდვა |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400...
ხორცი, ქაშაყი და მოხარშული კარტოფილ...
კვერცხის ცილას მოვაყაროთ მარილი და ...
კომში გავრეცხოთ, მოვაცილოთ კანი და ...
ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად მ...