კატალოგი
ალუბლის მურაბა
| ბეჭდვა |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

მსუქანი ღორის ხორცის მთლიანი ნაჭერი...

ფქვილი გავცრათ, შუაში გავუკეთოთ ჩაღ...

2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...

წითელი მოცვი შევურიოთ პირშუშხას (გე...

მოცვი გადავარჩიოთ, დავყაროთ საწურზე...

გასუფთავებული, გარეცხილი თართი ან ზ...


