კატალოგი
ალუბლის მურაბა
| ბეჭდვა |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული სატაცური მოვხარშოთ მა...

მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...

ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარ...

კომბოსტო გავრეცხოთ, 10 წუთით ჩავუშვ...

ნიახურის ნაჭრები შევწვათ კარგად გაც...

მწვანე ლობიო მოვხარშოთ ზემოაღნიშნულ...


