კატალოგი
ალუბლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

გადარჩეული, გარეცხილი ხენდრო დავჭყლ...

ხორცი ჩავდოთ მდუღარე წყალში, მოვხარ...

ქათამი კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხ...

გათლილი, გულგამოცლილი და დაჭრილი კო...

ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხ...

კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრება...