კატალოგი
ალუბლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

250 გრამი მდუღარე რძეში ჩავყაროთ ნა...

კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, გადავავ...

ხორცი დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად...

მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...

წვრილად დაჭრილი ხახვი შევბრაწოთ კარ...

კარაქი, ქოქოსის თხილი, კაკაო, შაქარ...