კატალოგი
ალუბლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავ...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭიქ...

მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...

გასუფთავებული, ახალი მწვანე ლობიო, ...

ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შე...