კატალოგი
ალუბლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ფორთოხალი გავფცქვნათ, დავჭრათ თხელა...

4 კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭი...

სატაცური კარგად გავრეცხოთ, მოვაჭრათ...

სათალი ატამი გავფცქვნათ და დავჭრათ ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ნიორი დავნაყ...

კარაქი გავადნოთ, შევურიოთ თაფლს. ამ...