კატალოგი
ალუბლის მურაბა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, წამოდუღებისთანავე ჩავყაროთ შაქარი. ადუღებისთანავე ჩავყაროთ შიგ ალუბალი, ვხარშოთ და თან ქაფი მოვხადოთ. როცა მზად იქნება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, შევაგრილოთ, ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ.
მასალა:
ალუბალი - 1 კილოგრამი
შაქარი - 1 კილოგრამი
წყალი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

მწიფე პამიდვრებს გადავასხათ მდუღარე...

მაწონით, კვერცხითა და კარაქით მოვზი...

ხახვი დავჭრათ ან გავატაროთ ხორცსაკე...

ქათამი გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ და და...

ფქვილის, კვერცხის, კარაქის, მარილის...

ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღ...