კატალოგი
ბეზე ლიმონით
10 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; შევათქვიფოთ 300 გრამი შაქრის ფხვნილი, 2 ცალი ლიმონი. სადილის კოვზით ავიღოთ ეს მასალა და სათითაოდ დავაწყოთ ცხიმწასმულ პერგამენტის ქაღალდზე, შევდგათ ღუმელში დაბალ ცეცხლზე და ოდნავ რომ გაწითლდება, გამოვიღოთ. კრემი გავაკეთოთ შემდეგნაირად: 250 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; შევათქვიფოთ 10 კვერცხის გულისაგან გაკეთებული გოგლი-მოგლი, დავამატოთ ცოტა ვანილი და ვთქვიფოთ კარგად მიქსერით. გამომცხვარ ბეზეებს წავუსვათ კრემი და ორ-ორი ცალი შევაწებოთ ერთმანეთს. მასალა: კვერცხი - 10 ცალი კარაქი - 250 გრამი ლიმონი - 2 ცალი შაქრის ფხვნილი - 2,5 ჩაის ჭიქა