კატალოგი
ბეზე ლიმონით
ბეჭდვა |
10 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; შევათქვიფოთ 300 გრამი შაქრის ფხვნილი, 2 ცალი ლიმონი. სადილის კოვზით ავიღოთ ეს მასალა და სათითაოდ დავაწყოთ ცხიმწასმულ პერგამენტის ქაღალდზე, შევდგათ ღუმელში დაბალ ცეცხლზე და ოდნავ რომ გაწითლდება, გამოვიღოთ.
კრემი გავაკეთოთ შემდეგნაირად: 250 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; შევათქვიფოთ 10 კვერცხის გულისაგან გაკეთებული გოგლი-მოგლი, დავამატოთ ცოტა ვანილი და ვთქვიფოთ კარგად მიქსერით.
გამომცხვარ ბეზეებს წავუსვათ კრემი და ორ-ორი ცალი შევაწებოთ ერთმანეთს.
მასალა:
კვერცხი - 10 ცალი
კარაქი - 250 გრამი
ლიმონი - 2 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 2,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავტეხოთ, გ...
ახალი კარტოფილი გავრეცხოთ და დავადგ...
ჯამში დავსრისოთ ნიორი, დავამატოთ კვ...
ბრინჯი შევურიოთ შაქარს და ძროხის ცხ...
კვერცხი ავურიოთ მანანის ბურღულისთან...
ტაფაზე, 50 გრამ კარაქში, მოვშუშოთ წ...