კატალოგი
ბეზე ლიმონით
| ბეჭდვა |
10 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; შევათქვიფოთ 300 გრამი შაქრის ფხვნილი, 2 ცალი ლიმონი. სადილის კოვზით ავიღოთ ეს მასალა და სათითაოდ დავაწყოთ ცხიმწასმულ პერგამენტის ქაღალდზე, შევდგათ ღუმელში დაბალ ცეცხლზე და ოდნავ რომ გაწითლდება, გამოვიღოთ.
კრემი გავაკეთოთ შემდეგნაირად: 250 გრამი კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; შევათქვიფოთ 10 კვერცხის გულისაგან გაკეთებული გოგლი-მოგლი, დავამატოთ ცოტა ვანილი და ვთქვიფოთ კარგად მიქსერით.
გამომცხვარ ბეზეებს წავუსვათ კრემი და ორ-ორი ცალი შევაწებოთ ერთმანეთს.
მასალა:
კვერცხი - 10 ცალი
კარაქი - 250 გრამი
ლიმონი - 2 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 2,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ღორის ნაწლავები კარგად გავრეცხოთ, რ...

სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ თა...

ძროხის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...

მომზადებულ ინდაურს გარედან შევაზილო...

ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...

გადარჩეულ, გარეცხილ თეთრ ბალს კურკა...


