კატალოგი
ნამცხვარი გაზეთი
3 კვერცხის გული გავთქვიფოთ და შევურიოთ 200 გრამ გამდნარ მარგარინში; დავამატოთ 0,5 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, სოდა, ვანილი, კონიაკი; დავაყაროთ ფქვილი იმდენი, რომ გამოვიდეს საშუალო სიმაგრის ცომი. გავაბრტყელოთ ცომი და გამოვჭრათ ნებიმიერი, სასურველი ფორმის პატარა ნაჭრები. დავალაგოთ თბილს, ცხიმწასმულ თუნუქის ფურცელზე. სამი კვერცხის ცილა კარგად გავთქვიფოთ; როცა თეთრ "ღრუბელის" სახეს მიიღებს, ნელ-ნელა შევთქვიფოთ ¾ ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი. მიღებული ბეზეს მასა ჩაის კოვზით შუაში დავადოთ ცომის ნაჭრებს და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად. უნდა გამოვაცხოთ დაბალ ცეცხლზე, სანამ ზემოდან ვარდისფერი არ გახდება. მასალა: კვერცხი - 3 ცალი მარგარინი - 200 გრამი შაქრის ფხვნილი - 1,5 ჩაის ჭიქა ფქვილი - რამდენიც დასჭირდება სოდა - 1 ჩაის კოვზი ძმარი - 1 სუფრის კოვზი ვანილი, კონიაკი - გემოვნებით