კატალოგი
ტორტი ”ჰაეროვანი”

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
6 კვერცხის დიდხანს ვთქვიფოთ 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილთან ერთად; დავამატოთ სოდა - გახსნილი ძმარში, ერთი ჭიქა ფქვილი, ფრთხილად ავურიოთ, ჩავასხათ ყალიბში და გამოვაცხოთ ნელ ცეცხლზე, როგორც ჩვეულებრივი ბისკვიტი.
როცა კარგად გაცივდება, წავუსვათ კრემი, რომელიც შემდეგნაირად მზადდება:
150 გრამი კარაქი ავთქვიფოთ; ნელ-ნელა დავამატოთ ერთი ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი და თითო ჩაის კოვზით შევათქვიფოთ 1 ჩაის ჭიქა ოდნავ თბილი რძე. დავამატოთ ცოტა კონიაკი და ვანილი.
მასალა:
კვერცხი - 6 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 2 ჩაის ჭიქა
კარაქი - 150 გრამი
რძე - 1 ჩაის ჭიქა
სოდა - 0,5 ჩაის კოვზი
ძმარი - 1 ჩაის კოვზი
კონიაკი, ვანილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხაჭოს ხინკლის ცომი მზადდება იგივე წ...

ღორის თავ-ფეხი გავასუფთავოთ, რაც შე...

მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ; ...

ღამით დამბალი მწვანე მუხუდოს, ძროხი...

ბრინჯი მოვხარშოთ რძეში, დავამატოთ მ...

ხორცი და ბოსტნეული (გარდა ბადრიჯანი...