კატალოგი
ფხალიანი ხაჭაპური

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ, დავაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ ასეთ მდგომარეობაში რამდენიმე ხნით. ამის შემდეგ კარგად გავწუროთ, ავურიოთ შიგ დაფხვნილი იმერული ყველი. ასეთი წესით მომზადებული ფხალი მოვათავსოთ ზემოაღნიშნული წესით მოზელილ და გაბრტყელებულ ცომზე. მოვუკეცოთ ნაპირი, წავუსვათ ზედ გათქვეფილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში. გამომცხვარ ხაჭაპურს წავუსვათ ზედ კარაქი ან ერბო.
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

ცომის მოსამზადებლად საჭიროა ავიღოთ ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ინდაური მო...

ცხვრის კისერი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებ...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

ქვაბში ჩავასხათ 3 ჩაის ჭიქა წყალი, ...