კატალოგი
ფხალიანი ხაჭაპური
| ბეჭდვა |
უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ, დავაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ ასეთ მდგომარეობაში რამდენიმე ხნით. ამის შემდეგ კარგად გავწუროთ, ავურიოთ შიგ დაფხვნილი იმერული ყველი. ასეთი წესით მომზადებული ფხალი მოვათავსოთ ზემოაღნიშნული წესით მოზელილ და გაბრტყელებულ ცომზე. მოვუკეცოთ ნაპირი, წავუსვათ ზედ გათქვეფილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში. გამომცხვარ ხაჭაპურს წავუსვათ ზედ კარაქი ან ერბო.
პოპულარული რეცეპტი

ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით, მეორე დ...

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მ...

კვერცხის გულები ავთქვიფოთ შაქართან ...

ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და გავწ...

გასუფთავებული, გარეცხილი თართის ან ...

კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, მოვაცილ...


