კატალოგი
ფხალიანი ხაჭაპური
ბეჭდვა |
უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ, დავაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ ასეთ მდგომარეობაში რამდენიმე ხნით. ამის შემდეგ კარგად გავწუროთ, ავურიოთ შიგ დაფხვნილი იმერული ყველი. ასეთი წესით მომზადებული ფხალი მოვათავსოთ ზემოაღნიშნული წესით მოზელილ და გაბრტყელებულ ცომზე. მოვუკეცოთ ნაპირი, წავუსვათ ზედ გათქვეფილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში. გამომცხვარ ხაჭაპურს წავუსვათ ზედ კარაქი ან ერბო.
პოპულარული რეცეპტი
კვერცხი გავთქვიფოთ მარილთან ერთად, ...
ბატი გამოვშიგნოთ და კარგად გავრეცხო...
ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...
კარტოფილი მოვხარშოთ და დავსრისოთ. დ...
წვრილად დაჭრილი ან ხორცსაკეპ მანქან...
კარგად გასუფთავებული საშუალო ზომის ...