კატალოგი
ფხალიანი ხაჭაპური

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ, დავაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ ასეთ მდგომარეობაში რამდენიმე ხნით. ამის შემდეგ კარგად გავწუროთ, ავურიოთ შიგ დაფხვნილი იმერული ყველი. ასეთი წესით მომზადებული ფხალი მოვათავსოთ ზემოაღნიშნული წესით მოზელილ და გაბრტყელებულ ცომზე. მოვუკეცოთ ნაპირი, წავუსვათ ზედ გათქვეფილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში. გამომცხვარ ხაჭაპურს წავუსვათ ზედ კარაქი ან ერბო.
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

ორაგული გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუ...

ხორცს გამოვაცალოთ ძვალი და რბილობი ...

სტაფილო დავჭრათ სიგრძეზე, მწვანე ხა...

ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღ...

ერთი ქილა არაჟნისა და 200 გრამი კარ...