კატალოგი
ფხალიანი ხაჭაპური

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ, დავაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ ასეთ მდგომარეობაში რამდენიმე ხნით. ამის შემდეგ კარგად გავწუროთ, ავურიოთ შიგ დაფხვნილი იმერული ყველი. ასეთი წესით მომზადებული ფხალი მოვათავსოთ ზემოაღნიშნული წესით მოზელილ და გაბრტყელებულ ცომზე. მოვუკეცოთ ნაპირი, წავუსვათ ზედ გათქვეფილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში. გამომცხვარ ხაჭაპურს წავუსვათ ზედ კარაქი ან ერბო.
პოპულარული რეცეპტი

მოხარშულ ვირთევზას მოვაშოროთ კანი, ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი ქვა...

500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზ...

ყავის მარცვალი მოვხალოთ ნელ ცეცხლზე...

წიწაკის ღერებს გავაცალოთ თესლი, გავ...

მურაბის ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყ...