კატალოგი
ლობიანი მჭადი
| ბეჭდვა |
500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი. 200 გრამი წითელი ლობიო (მინდვრის) მოვხარშჴთ, გავწუროთ, შევკაზმოთ, ხახვით, ზეთით, ქინძით, ოხრახუშით, მარილით. კარგად ავზილოთ ხელით. ცომი გავშალოთ ერთი თითის სისქეზე, დავადოთ ზედ შეკაზმული ლობიო და ზევიდან ისევ ცომი დავაფაროთ, შევასწოროთ, რომ ლობიო არ ჩანდეს. გამოვაცხოთ კეცზე ან ტაფაზე.
პოპულარული რეცეპტი

ცხვრის ხორცის ბუღლამა ბადრიჯნით ისე...

გავასუფთავოთ ნიახური და გავხეხოთ მს...

წიწილების ფილე და ფეხები მოვათავსოთ...

ვარდის ფურცლებს თეთრი თავები მოვაჭრ...

მწვანე ლობიო, რომელიც კარგად არის მ...

თევზის ფილეს მოვაშოროთ ფხები, ხორცი...


