კატალოგი
ლობიანი მჭადი
| ბეჭდვა |
500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი. 200 გრამი წითელი ლობიო (მინდვრის) მოვხარშჴთ, გავწუროთ, შევკაზმოთ, ხახვით, ზეთით, ქინძით, ოხრახუშით, მარილით. კარგად ავზილოთ ხელით. ცომი გავშალოთ ერთი თითის სისქეზე, დავადოთ ზედ შეკაზმული ლობიო და ზევიდან ისევ ცომი დავაფაროთ, შევასწოროთ, რომ ლობიო არ ჩანდეს. გამოვაცხოთ კეცზე ან ტაფაზე.
პოპულარული რეცეპტი

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით; ...

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად და მსუბ...

ყველი და გათლილი ვაშლი დავჭრათ წვრი...

გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...

რძე ავადუღოთ კარაქთან, მცირე რაოდენ...

ლოქო გავასუფთავოთ, დავჭრათ ნაჭრებად...


