კატალოგი
ლობიანი მჭადი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი. 200 გრამი წითელი ლობიო (მინდვრის) მოვხარშჴთ, გავწუროთ, შევკაზმოთ, ხახვით, ზეთით, ქინძით, ოხრახუშით, მარილით. კარგად ავზილოთ ხელით. ცომი გავშალოთ ერთი თითის სისქეზე, დავადოთ ზედ შეკაზმული ლობიო და ზევიდან ისევ ცომი დავაფაროთ, შევასწოროთ, რომ ლობიო არ ჩანდეს. გამოვაცხოთ კეცზე ან ტაფაზე.
პოპულარული რეცეპტი

გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...

წიწილა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კანი...

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრება...

შიგნეული გულდასმით გავასუფთავო, გავ...

კარტოფილი მოვხარშოთ, გავფცქვნათ, და...

200 გრამ მარგარინს დავაყაროთ ორნახე...