კატალოგი
ლობიანი მჭადი
ბეჭდვა |
500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი. 200 გრამი წითელი ლობიო (მინდვრის) მოვხარშჴთ, გავწუროთ, შევკაზმოთ, ხახვით, ზეთით, ქინძით, ოხრახუშით, მარილით. კარგად ავზილოთ ხელით. ცომი გავშალოთ ერთი თითის სისქეზე, დავადოთ ზედ შეკაზმული ლობიო და ზევიდან ისევ ცომი დავაფაროთ, შევასწოროთ, რომ ლობიო არ ჩანდეს. გამოვაცხოთ კეცზე ან ტაფაზე.
პოპულარული რეცეპტი
გადარჩეული, კურკაგამოცლილი ალუბალი ...
2 ჩაის ჭიქა რძეში გავხსნათ საფუარი ...
მოვხარშოთ ბრინჯი და დავდგათ დასაწურ...
სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...
რუსული სალათა...
ნორჩი, გაუშლელი სვინტრი გავრეცხოთ დ...