კატალოგი
ლობიანი მჭადი
| ბეჭდვა |
500 გრამი სიმინდის ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი. 200 გრამი წითელი ლობიო (მინდვრის) მოვხარშჴთ, გავწუროთ, შევკაზმოთ, ხახვით, ზეთით, ქინძით, ოხრახუშით, მარილით. კარგად ავზილოთ ხელით. ცომი გავშალოთ ერთი თითის სისქეზე, დავადოთ ზედ შეკაზმული ლობიო და ზევიდან ისევ ცომი დავაფაროთ, შევასწოროთ, რომ ლობიო არ ჩანდეს. გამოვაცხოთ კეცზე ან ტაფაზე.
პოპულარული რეცეპტი

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ორ ჩაის ჭი...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...

ტაფაზე, 50 გრამ კარაქში, მოვშუშოთ წ...

თევზი, მაგრამ არა სპარტანულად...

ორივე სახის ხორცი და ტკბილი წიწაკა ...

კარაქი ავურიოთ შაქართან ერთად. ნუში...


