კატალოგი
სიმინდის ფქვილით შეზელილი ღომი
| ბეჭდვა |
1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ოთხი ჩაის ჭიქა წყალი, ავადუღოთ და ქაფი მოვხადოთ. როცა ღომის კაკალი მოიხარშება, ჩავყაროთ შიგ გაცრილი სიმინდის ფქვილი ისე, რომ ღომი შესქელდეს; სუთით კარგად დავზილოთ, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება.
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი დავჭრათ რგოლებად, მოვასხათ არ...

კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...

ხურტკმელი ვხარშოთ დარბილებამდე, დავ...

თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი ...

წინა დღით მოხარშული კარტოფილი გავხე...

კარაქი გავადნოთ, შევურიოთ თაფლს. ამ...


