კატალოგი
სიმინდის ფქვილით შეზელილი ღომი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ოთხი ჩაის ჭიქა წყალი, ავადუღოთ და ქაფი მოვხადოთ. როცა ღომის კაკალი მოიხარშება, ჩავყაროთ შიგ გაცრილი სიმინდის ფქვილი ისე, რომ ღომი შესქელდეს; სუთით კარგად დავზილოთ, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება.
პოპულარული რეცეპტი

კურკაგამოცლილი ქლიავი ტაშტში ჩავყარ...

მზა ან ოჯახში მომზადებულ ფხვიერ ორც...

წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცო...

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრება...

ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ ...

ლობიოს ღერები დავყოთ ნაწილებად და მ...