კატალოგი
სიმინდის ფქვილით შეზელილი ღომი
ბეჭდვა |
1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ოთხი ჩაის ჭიქა წყალი, ავადუღოთ და ქაფი მოვხადოთ. როცა ღომის კაკალი მოიხარშება, ჩავყაროთ შიგ გაცრილი სიმინდის ფქვილი ისე, რომ ღომი შესქელდეს; სუთით კარგად დავზილოთ, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება.
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული ვარია ჩავჭრათ შუაზე, ...
მოვხარშოთ ღომი ჩვეულებრივი წესით; მ...
ნებისმიერი გარეული ფრინველის შიგნეუ...
10 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრე...
კარტოფილი კანიანად მოვხარშოთ, მერე ...
პურის ნაჭრებს წავუსვათ კარაქი, ზემო...