კატალოგი
სიმინდის ფქვილით შეზელილი ღომი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ოთხი ჩაის ჭიქა წყალი, ავადუღოთ და ქაფი მოვხადოთ. როცა ღომის კაკალი მოიხარშება, ჩავყაროთ შიგ გაცრილი სიმინდის ფქვილი ისე, რომ ღომი შესქელდეს; სუთით კარგად დავზილოთ, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება.
პოპულარული რეცეპტი

1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გ...

ღორის ნაწლავები ჩამდინარე წყალზე გა...

ამ ხაჭაპურს აქვს არა მრგვალი, არამე...

მუხუდოს ან წინასწარ დამბალ თეთრ ლობ...

ცხვრის მსუქანი ხორცი გავრეცხოთ, დავ...

ამერიკა გვაოცებს...