კატალოგი
სიმინდის ფქვილით შეზელილი ღომი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ოთხი ჩაის ჭიქა წყალი, ავადუღოთ და ქაფი მოვხადოთ. როცა ღომის კაკალი მოიხარშება, ჩავყაროთ შიგ გაცრილი სიმინდის ფქვილი ისე, რომ ღომი შესქელდეს; სუთით კარგად დავზილოთ, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება.
პოპულარული რეცეპტი

შევარჩიოთ ქორფა ჯონჯოლი, გაუშლელი ყ...

მოცემული პროდუქტებისაგან სწრაფად მო...

ლობიოს გასუფთავებული ღერები დავტეხო...

ვიჩინის თითოეული ნაჭერი დავახვიოთ მ...

ლობიოს ღერები გავრეცხოთ, გავასუფთავ...

მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ...