კატალოგი
სიმინდის ფქვილით შეზელილი ღომი
| ბეჭდვა |
1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გავრეცხოთ, დავასხათ ოთხი ჩაის ჭიქა წყალი, ავადუღოთ და ქაფი მოვხადოთ. როცა ღომის კაკალი მოიხარშება, ჩავყაროთ შიგ გაცრილი სიმინდის ფქვილი ისე, რომ ღომი შესქელდეს; სუთით კარგად დავზილოთ, დავახუროთ ქვაბს სახურავი და ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ, სანამ ფქვილის სუნი არ მოშორდება.
პოპულარული რეცეპტი

კობრს გავაცალოთ ქაცვი, გავრეცხოთ, დ...

შაქარი და კაკაო შევურიოთ ერთმანეთს....

არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები,...

ხორცი ჩავდოთ მდუღარე წყალში, მოვხარ...

კარაქის, ფქვილისა და რძისაგან მოვამ...

სოუსის პროდუქტები შევურიოთ ერთმანეთ...


