კატალოგი
ნიგვზიანი ბურთულები
| ბეჭდვა |
ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავაყაროთ შაქრის პუდრა და ავურიოთ კვერცხის ცილაში. მიღებული მასიდან გავაკეთოთ პატარა ბურთულები.
ცხელ წყალში გავსხნათ შოკოლადი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ კარგად არ შესქელდება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან , ამოვავლოთ თითოეული ნიგვზის ბურთულა შოკოლადში, მაშინვე შაქრის ფხვნილში და დავალაგოთ პერგამენტ-გადაფარებულ თუნუქის ფურცელზე. შევდგათ დაბალ ცეცხლზე გახურებულ გაზქურაში ათი წუთით და გამოვიღოთ.
მასალა:
ნიგოზი - 150 გრამი
შაქრის პუდრა - 150 გრამი
კვერცხი - 1 ცალი
შოკოლადი - 150 გრამი
წყალი - 2 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი

ჭიქაში ჩავასხათ წყალი, თანდათან ჩავ...

კვერცხის გულები, რძე და ფქვილი ავურ...

ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშ...

2 კვერცხის და 2 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხ...

ფქვილი გავცრათ, დავამატოთ 1 სუფრის ...

ნახევარი პორცია კარტოფილი გავასუფთა...


