კატალოგი
ნიგვზიანი ბურთულები
| ბეჭდვა |
ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავაყაროთ შაქრის პუდრა და ავურიოთ კვერცხის ცილაში. მიღებული მასიდან გავაკეთოთ პატარა ბურთულები.
ცხელ წყალში გავსხნათ შოკოლადი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ კარგად არ შესქელდება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან , ამოვავლოთ თითოეული ნიგვზის ბურთულა შოკოლადში, მაშინვე შაქრის ფხვნილში და დავალაგოთ პერგამენტ-გადაფარებულ თუნუქის ფურცელზე. შევდგათ დაბალ ცეცხლზე გახურებულ გაზქურაში ათი წუთით და გამოვიღოთ.
მასალა:
ნიგოზი - 150 გრამი
შაქრის პუდრა - 150 გრამი
კვერცხი - 1 ცალი
შოკოლადი - 150 გრამი
წყალი - 2 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად მ...

დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კა...

კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, გადავავ...

მოვამზადოთ მარინადი 1 ჩაის კოვზი სა...

ვაზის ფოთოლი გავარჩიოთ, მოვაჭრათ ყუ...

მომზადებამდე 2-3 საათით ადრე ხაჭო გ...


