კატალოგი
ნიგვზიანი ბურთულები

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავაყაროთ შაქრის პუდრა და ავურიოთ კვერცხის ცილაში. მიღებული მასიდან გავაკეთოთ პატარა ბურთულები.
ცხელ წყალში გავსხნათ შოკოლადი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ კარგად არ შესქელდება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან , ამოვავლოთ თითოეული ნიგვზის ბურთულა შოკოლადში, მაშინვე შაქრის ფხვნილში და დავალაგოთ პერგამენტ-გადაფარებულ თუნუქის ფურცელზე. შევდგათ დაბალ ცეცხლზე გახურებულ გაზქურაში ათი წუთით და გამოვიღოთ.
მასალა:
ნიგოზი - 150 გრამი
შაქრის პუდრა - 150 გრამი
კვერცხი - 1 ცალი
შოკოლადი - 150 გრამი
წყალი - 2 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი

მოვზილოთ ცომი ბლინებისათვის, გავხსნ...

იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...

3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400...

ღორის ყურებსა და ხიწიწს დავასხათ ცი...

სამი კვერცხის გული კარგად გავთქვიფო...

მწყემსის სამყოფელში...