კატალოგი
მაწვნის შეჭამანდი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში და კარაქში ან ერბოში მოვშუშოთ.
მაწონს დავასხათ წყალი, კარგად გავთქვიფოთ, ჩავასხათ მოშუშულ ხახვში და ათი წუთი ვადუღოთ. კვერცხს დავუმატოთ პურის ფქვილი, გავთქვიფოთ, თანდათანობით ჩავასხათ წვენში და ხუთი წუთი ვადუღოთ ისე, რომ კვერცხი არ აგვეჭრას. ჩავყაროთ შიგ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კამა, რეჰანი.
მასალა:
მაწონი - 500 გრამი
წყალი - 500 გრამი
ხახვი - 2 თავი
ცხიმი - 50 გრამი
პურის ფქვილი - 2 სადილის კოვზი
კვერცხი - 2 ცალი
მწვანილი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

1,5 ჩაის კოვზი ხსნადი ყავა ჩავყაროთ...

ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ თანაბარ ნა...

საღი, წითელი პამიდორი გადავარჩიოთ, ...

მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავტეხოთ, გ...

მშრალი ბადრიჯანი შევდგათ ცხელ ღუმელ...

ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით. შემდეგ ...