კატალოგი
მუსი თაფლის
ბეჭდვა |
ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხათ ერთი ჩაის ჭიქა თაფლი და კარგად ავთქვიფოთ. შემდეგ დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ, სანამ არ შესქელდება; გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაცივოთ.
მასალა:
კვერცხი - 4 ცალი
თაფლი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
საფანელის, დაჭრილი ნივრის, ოხრახუში...
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ...
ავიღოთ გაცრილი პურის ფქვილი, წყალი,...
მწვანე ლობიო, რომელიც კარგად არის მ...
3 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 3...
ცივ წყალში დავალბოთ გამხმარი ღოლო, ...