კატალოგი
მუსი თაფლის
| ბეჭდვა |
ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხათ ერთი ჩაის ჭიქა თაფლი და კარგად ავთქვიფოთ. შემდეგ დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ, თან განუწყვეტლივ ვურიოთ, სანამ არ შესქელდება; გადმოვდგათ ცეცხლიდან და გავაცივოთ.
მასალა:
კვერცხი - 4 ცალი
თაფლი - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომ...

ბადრიჯანი ჩავჭრათ სამი-ოთხი სანტიმე...

გავაცხელოთ 2 სუფრის კოვზი კარაქი ან...

ხახვი დავჭრათ რგოლებად, მოვასხათ არ...

ხორცი ჩავდოთ მცირე რაოდენობის მარილ...


