კატალოგი
ხალიფაფა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ, ხელსაფქვავზე დავღერღოთ და გავცრათ. დაღერღილი ხორბალი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად მოიხარშოს. ნახევრად მოხარშული რომ იქნება, მისი განაცერი დავამატოთ, ავურიოთ და კიდევ განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება. მერე შევაზავოთ მარილით, დავასხათ თეფშზე და შუაგულში ჩავასხათ ერბო ან ზეთი.
პოპულარული რეცეპტი

250 გრამი მდუღარე რძეში ჩავყაროთ ნა...

ყველა პროდუქტი ავურიოთ ერთმანეთში დ...

3 ცალი კვერცხის გული კარგად გავთქვი...

კარტოფილი დავჭრათ კუბიკებად. ვაშლი ...

კარაქი და შაქარი შევურიოთ ერთმანეთს...

ღვინის კრემი და პაპირუსი...