კატალოგი
ხალიფაფა
ბეჭდვა |
ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ, ხელსაფქვავზე დავღერღოთ და გავცრათ. დაღერღილი ხორბალი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად მოიხარშოს. ნახევრად მოხარშული რომ იქნება, მისი განაცერი დავამატოთ, ავურიოთ და კიდევ განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება. მერე შევაზავოთ მარილით, დავასხათ თეფშზე და შუაგულში ჩავასხათ ერბო ან ზეთი.
პოპულარული რეცეპტი
მთელი ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად ...
გაცრილი ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი, ...
კარაქი გავაცხელოთ და შევწვათ მასში ...
მსუქანი ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის...
კომბოსტო წვრილად დავჭრათ და ხახვთან...
შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხ...