კატალოგი
ხალიფაფა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ, ხელსაფქვავზე დავღერღოთ და გავცრათ. დაღერღილი ხორბალი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად მოიხარშოს. ნახევრად მოხარშული რომ იქნება, მისი განაცერი დავამატოთ, ავურიოთ და კიდევ განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება. მერე შევაზავოთ მარილით, დავასხათ თეფშზე და შუაგულში ჩავასხათ ერბო ან ზეთი.
პოპულარული რეცეპტი

ცოცხალი თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშორო...

ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...

პატარა ზომის მწვანე პამიდვრები დავჭ...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი ფრი...

ორი სუფრის კოვზი თაფლი ჩავდოთ ქვაბშ...

ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარ...