კატალოგი
ხალიფაფა
| ბეჭდვა |
ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ, ხელსაფქვავზე დავღერღოთ და გავცრათ. დაღერღილი ხორბალი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად მოიხარშოს. ნახევრად მოხარშული რომ იქნება, მისი განაცერი დავამატოთ, ავურიოთ და კიდევ განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება. მერე შევაზავოთ მარილით, დავასხათ თეფშზე და შუაგულში ჩავასხათ ერბო ან ზეთი.
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილის, რძის, დროჟის, კვერცხის, მა...

6 კვერცხის გულითა და ჭიქანახევარი შ...

ბადრიჯნები მოვათავსოთ უცხიმო ტაფაზე...

ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჯერ კიდევ ად...

ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი ჩავუშვათ ქვა...

მოვზილოთ ცომი ბლინებისათვის, გავხსნ...


