კატალოგი
ხალიფაფა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ, ხელსაფქვავზე დავღერღოთ და გავცრათ. დაღერღილი ხორბალი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად მოიხარშოს. ნახევრად მოხარშული რომ იქნება, მისი განაცერი დავამატოთ, ავურიოთ და კიდევ განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება. მერე შევაზავოთ მარილით, დავასხათ თეფშზე და შუაგულში ჩავასხათ ერბო ან ზეთი.
პოპულარული რეცეპტი

ლობიოს გასუფთავებული ღერები დავტეხო...

მოვზილოთ მაგარი ცომი თბილი წყლით და...

გადარჩეული და გარეცხილი კენკრა მოვხ...

გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი...

რძე ავადუღოთ, ჩავყაროთ შიგ მარილი, ...

ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, და...