კატალოგი
ხალიფაფა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ, ხელსაფქვავზე დავღერღოთ და გავცრათ. დაღერღილი ხორბალი ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ კარგად მოიხარშოს. ნახევრად მოხარშული რომ იქნება, მისი განაცერი დავამატოთ, ავურიოთ და კიდევ განვაგრძოთ ხარშვა, სანამ მზად არ იქნება. მერე შევაზავოთ მარილით, დავასხათ თეფშზე და შუაგულში ჩავასხათ ერბო ან ზეთი.
პოპულარული რეცეპტი

ნედლ თევზს მოვაცილოთ ქერცლი, გამოვშ...

ცხვირს ხორცი დავჭრათ 2 სმ სიგრძის დ...

ძროხის ახალი, მსუქანი ცურები გავასუ...

200 გრამ ხაჭოს დავამატოთ 100 გრამი ...

კვერცხის ცილა სათქვეფელათი კარგად ა...

პამიდორი, კიტრი, ბოლოკი და ხახვი თხ...