კატალოგი
ერბო-კვერცხი მურაბით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კვერცხის გულები კარგად ავთქვიფოთ; ცალკე ავთქვიფოთ ცილები და ფრთხილად ერთმანეთს შევურიოთ. დიდ ტაფაზე გავადნოთ კარაქი და დავასხათ მომზადებული მასალა. როცა ერბოკვერცხი კარგად შეიწვება, გადმოვაბრუნოთ, ოღონდ მეორე მხარეს ბოლომდე ნუ შევწვავთ. გადმოვიღოთ შესაფერ ჭურჭელზე, გავჭრათ ორ ნახევარწრედ, ერთს წავუსვათ მურაბა (სასურველია მაყვლის მურაბა), მეორე ნაჭერი კი ზემოდან დავაფაროთ.
მასალა:
კვერცხი - 10 ცალი
კარაქი - 1 სუფრის კოვზი
მურაბა - 1 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი

ლოსოსის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად, კვე...

კვერცხის გულები, რძე და ფქვილი ავურ...

ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ რამდენიმეჯე...

საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრე...

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთუთქოთ, თხე...

ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...