კატალოგი
აჯიკა (წითელი)
ცხარე და ტკბილი წიწაკა გავარჩიოთ, თესლი გამოვაცალოთ და გავრეცხოთ. გაფოთლილი ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი, ცერეცო, ნიახური, ნიორი, წიწაკასთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შემდეგ დავამატოთ უცხო სუნელი, ზაფრანა, ხმელი ქინძი, მარილი. კარგად ავურიოთ, ჩავდოთ ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მასალა: ცხარე, წითელი წიწაკა - 500 გრამი ბულგარული წითელი წიწაკა - 500 გრამი ოხრახუში - 250 გრამი ქინძი - 250 გრამი ცერეცო - 250 გრამი რეჰანი - 150 გრამი ნიახური - 150 გრამი ნიორი - 100 გრამი უცხო სუნელი - 2 სუფრის კოვზი ზაფრანა - 2 სუფრის კოვზი ხმელი ქინძი - 2 სუფრის კოვზი მარილი - გემოვნებით