კატალოგი
ტყემლის საწებელი (ზამთრისათვის)
ბეჭდვა |
მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები მოვაცილოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ფარავდეს. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ. დუღილის დროს ჩავდოთ დაკონილი თესლიანი ქინძი და დაკონილი კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი
ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...
საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრე...
ავიღოთ ნახევარი ჭიქა ჟოლოს წვენი, დ...
ყველა პროდუქტი ავურიოთ ერთმანეთში დ...
დოთი მოვხარშოთ მანანის ფაფა, დავამა...
თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...