კატალოგი
ტყემლის საწებელი (ზამთრისათვის)
| ბეჭდვა |
მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები მოვაცილოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ფარავდეს. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ. დუღილის დროს ჩავდოთ დაკონილი თესლიანი ქინძი და დაკონილი კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი

ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვ...

სტუმართმოყვარე ყაზახები...

ბოსტნეული გავასუფთავოთ და წვრილად დ...

ნეკერჩხალი და კენკრა...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და შევბრაწოთ ...

მოხარშული ძროხის ხორცი, კარტოფილი, ...


