კატალოგი
ტყემლის საწებელი (ზამთრისათვის)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები მოვაცილოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ფარავდეს. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ. დუღილის დროს ჩავდოთ დაკონილი თესლიანი ქინძი და დაკონილი კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი

ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყ...

შევწვათ კარგი ჯიშის მთელ-მთელი ვაშლ...

ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრ...

ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ...

2 კვერცხისა და 2,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...

ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად (1X5 ს...