კატალოგი
ტყემლის საწებელი (ზამთრისათვის)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები მოვაცილოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ფარავდეს. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ. დუღილის დროს ჩავდოთ დაკონილი თესლიანი ქინძი და დაკონილი კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი

1 ცალი ფორთოხლისაგან გამოვწუროთ წვე...

კარაქში გავხსნათ შაქარი, დავუმატოთ ...

ყველა პროდუქტი კარგად ავთქვიფოთ სათ...

ახალი, საღი პამიდვრები გავრეცხოთ ცი...

გასუფთავებული ბალბა კარგად გავრეცხო...

გასუფთავებული, გარეცხილი რომელმე ფრ...