კატალოგი
ტყემლის საწებელი (ზამთრისათვის)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწიფე ტყემალი გადავარჩიოთ, ყუნწები მოვაცილოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ იმდენი წყალი, რომ ფარავდეს. დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ. დუღილის დროს ჩავდოთ დაკონილი თესლიანი ქინძი და დაკონილი კამა, ომბალო, ნიორი, წიწაკა, მარილი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ მზად არ იქნება. ჩავასხათ ბოთლებში ან ქილებში, მოვუკრათ თავი და შევინახოთ მშრალ, გრილ ადგილას.
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერციხის, ცოტა მარილის და 2 სუფრ...

ათქვიფოთ კვერცხის გულები კარაქთან დ...

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

კიტრის მწნილის მოსამზადებლად შევარჩ...

კომბოსტო დავჭრათ წვრილად, დავაყაროთ...

კომში დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, დავას...