კატალოგი
წითელი ლობიო ერბო კვერცხით
| ბეჭდვა |
წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ.
ტაფაზე დავასხათ ერბო, დავაყაროთ ზედ დაჭრილი ხახვი და მოვხრაკოთ. მივუმატოთ მოხარშული ლობიო, ერბო და განვაგრძოთ მოშუშვა. მოხრაკულ ლობოს ზემოდან გადავასხათ კარგად გათქვეფილი კვერცხი და ალაგ ალაგ ჩავჩხვლიტოთ, რომ კვერცხმა შიგნითაც გაუაროს.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ხახვი - 3-4 თავი
ერბო - 150-200 გრამი
კვერცხი - 3-4 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ძალიან წვრილად დაჭრილ კომბოსტოს მოვ...

დოთი მოვხარშოთ მანანის ფაფა, დავამა...

ქაშაყი კარგად გავრეცხოთ და დავალბოთ...

მთელი ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად ...

ოთხი ცალი კვერცხი მთლიანად კარგად ა...

კვერცხი ვხარშოთ 10 წუთის განმავლობა...


