კატალოგი
წითელი ლობიო ერბო კვერცხით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ.
ტაფაზე დავასხათ ერბო, დავაყაროთ ზედ დაჭრილი ხახვი და მოვხრაკოთ. მივუმატოთ მოხარშული ლობიო, ერბო და განვაგრძოთ მოშუშვა. მოხრაკულ ლობოს ზემოდან გადავასხათ კარგად გათქვეფილი კვერცხი და ალაგ ალაგ ჩავჩხვლიტოთ, რომ კვერცხმა შიგნითაც გაუაროს.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ხახვი - 3-4 თავი
ერბო - 150-200 გრამი
კვერცხი - 3-4 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მოვხარშოთ ბრინჯი და დავდგათ დასაწურ...

ძროხის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, კარაქში ან მ...

წვერა გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუსვ...

ტომატის წვენი გემოვნებისამებრ შევურ...

კარგად გასუფთავებული და თბილ წყალში...