კატალოგი
წითელი ლობიო ძმრით და ზეთით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და წვენი გადავწუროთ. ტაფაზე ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ დანაყილი პილპილი, მარილი და ძმარი. შევაზავოთ წვრილად დაჭრილი ქინძით, პიტნით, ოხრახუშით. ადუღდება თუ არა, ჩავასხათ მოხარშულ ლობიოში, ავურით და ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 4-5 თავი
ძმარი, მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ყველა კომპონენტი ფრთხილად გადავურიო...

შევარჩიოთ კაკლისოდენა პამიდვრები. ფ...

ფქვილის, კვერცხის, კარაქის, მარილის...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

ლიმონს და ფორთოხალს ჩამოვათალოთ ძალ...

თირკმელი დავალბოთ წყალში ერთი საათი...