კატალოგი
წითელი ლობიო ძმრით და ზეთით
| ბეჭდვა |
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და წვენი გადავწუროთ. ტაფაზე ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ დანაყილი პილპილი, მარილი და ძმარი. შევაზავოთ წვრილად დაჭრილი ქინძით, პიტნით, ოხრახუშით. ადუღდება თუ არა, ჩავასხათ მოხარშულ ლობიოში, ავურით და ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 4-5 თავი
ძმარი, მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

2 კვერცხის გული გავთქვიფოთ მიქსერით...

ხახვი დავჭრათ თხელ რგოლებად და ოდნა...

სოკო დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, ვშუშოთ...

1 ½ ლიტრ წყალში ჩავყაროთ მარილი და ...

1 კილოგრამ პურის (შვრიის) ორცხობილა...

ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...


