კატალოგი
წითელი ლობიო ძმრით და ზეთით
| ბეჭდვა |
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და წვენი გადავწუროთ. ტაფაზე ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ დანაყილი პილპილი, მარილი და ძმარი. შევაზავოთ წვრილად დაჭრილი ქინძით, პიტნით, ოხრახუშით. ადუღდება თუ არა, ჩავასხათ მოხარშულ ლობიოში, ავურით და ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 4-5 თავი
ძმარი, მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქ...

სუპისათვის საჭირო მწვანილი გავასუფთ...

ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით მა...

ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით, მეორე დ...

ქვაბში ავადუღოთ წყალი, ჩავყაროთ შიგ...

მომზადებამდე 2-3 საათით ადრე ხაჭო გ...


