კატალოგი
წითელი ლობიო ძმრით და ზეთით
ბეჭდვა |
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ და წვენი გადავწუროთ. ტაფაზე ზეთში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ დანაყილი პილპილი, მარილი და ძმარი. შევაზავოთ წვრილად დაჭრილი ქინძით, პიტნით, ოხრახუშით. ადუღდება თუ არა, ჩავასხათ მოხარშულ ლობიოში, ავურით და ერთხელ კიდევ წამოვადუღოთ.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 4-5 თავი
ძმარი, მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
გადარჩეული, გარეცხილი ბოლოკის ფოთოლ...
ძროხის ან ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრ...
თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვა...
ვაშლი და ფორთოხალი და გავთალოთ, მოვ...
წყალი წამოვადუღოთ, დავამატოთ მარილი...
თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავჭ...