კატალოგი
წითელი ლობიოს კირკაჟი (მეორენაირად)
| ბეჭდვა |
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით, მხოლოდ ისე, რომ ძალიან არ ჩაიშალოს.
კარგად დავნაყოთ ნიორთან ერთად ნიგოზი, ზეთი გამოვხადოთ და შევინახოთ ცალკე ჭურჭელში. დავნაყოთ ახალი ქინძი. მოხარშულ ლობიოში ავურიოთ დანაყილი ნიგოზი და ქინძი, დავდოთ თეფშზე, შუაში ჩავაღრმავოთ, შიგ ჩავასხათ გამოხდილი ზეთი. გარშემო შემოვუწყოთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1,5-2 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 4-5 ძირი
ნიორი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

წვრილად დაჭრილი ხავხი მსუბუქად შევა...

ბადრიჯანი გავფცქვნათ და წვრილად დავ...

ისპანახი დავარჩიოთ, ძირები დავჭრათ,...

კარტოფილი მოვხარშოთ, დავსრისოთ ან გ...

ფქვილი გავცრათ, შევურიოთ მცენარეულ ...

ხორცი წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ ხა...


