კატალოგი
წითელი ლობიოს კირკაჟი (მეორენაირად)
ბეჭდვა |
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით, მხოლოდ ისე, რომ ძალიან არ ჩაიშალოს.
კარგად დავნაყოთ ნიორთან ერთად ნიგოზი, ზეთი გამოვხადოთ და შევინახოთ ცალკე ჭურჭელში. დავნაყოთ ახალი ქინძი. მოხარშულ ლობიოში ავურიოთ დანაყილი ნიგოზი და ქინძი, დავდოთ თეფშზე, შუაში ჩავაღრმავოთ, შიგ ჩავასხათ გამოხდილი ზეთი. გარშემო შემოვუწყოთ მრგვალად დაჭრილი ხახვი.
მასალა:
ლობიო - 1 კილოგრამი
ნიგოზი - 1,5-2 ჩაის ჭიქა
ქინძი - 4-5 ძირი
ნიორი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
წყლითა და პურის ფქვილით მოვზილოთ ცო...
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...
ფქვილისაგან და ½ სუფრის კოვზი ზეთის...
თითოეულ თიხის ჯამში მოვათავსოთ თხლა...
ტომატის წვენი გემოვნებისამებრ შევურ...
ცალ-ცალკე მოვხარშოთ მწვანე ლობიოს ღ...