კატალოგი
ღანძილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ ადუღებული წყალი და ვხარშოთ. ხუთი-ათი წუთი დუღილის შემდეგ გადავწუროთ საწურზე, გადავავლოთ ცივი წყალი და ერთი საათით ჩავყაროთ ცივ წყალში. გავწუროთ კარგად დაშევამზადოთ ღვინის ძმარში გახსნილი დანაყილი ახალი ქინძით და მარილით. ზევიდან მოვასხათ ზეთი.
მასალა:
ღანძილი - 0,5 კილოგრამი
ზეთი - 30 გრამი
ქინძი, მარილი, ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

4-5 ჩაის კოვზ მარწყვის მურაბას დავა...

ფქვილი გავცრათ, შუაში გავუკეთოთ ჩაღ...

კარაქის, ფქვილისა და რძისაგან მოვამ...

2 ჩაის ჭიქა რძეში გავხსნათ საფუარი ...

ამერიკა გვაოცებს...

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ საშუალ...