კატალოგი
ღანძილი
| ბეჭდვა |
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ ადუღებული წყალი და ვხარშოთ. ხუთი-ათი წუთი დუღილის შემდეგ გადავწუროთ საწურზე, გადავავლოთ ცივი წყალი და ერთი საათით ჩავყაროთ ცივ წყალში. გავწუროთ კარგად დაშევამზადოთ ღვინის ძმარში გახსნილი დანაყილი ახალი ქინძით და მარილით. ზევიდან მოვასხათ ზეთი.
მასალა:
ღანძილი - 0,5 კილოგრამი
ზეთი - 30 გრამი
ქინძი, მარილი, ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გადარჩეული სალათი გავრეცხოთ, მოვათა...

შებოლილი თევზი დავყოთ ნაწილებად და ...

ბალბა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და მოვხა...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, თითოეული გავჭრ...

საღი რძე წამოვადუღოთ, შევაგრილოთ 25...

კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად კარგ...


