კატალოგი
ღანძილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ ადუღებული წყალი და ვხარშოთ. ხუთი-ათი წუთი დუღილის შემდეგ გადავწუროთ საწურზე, გადავავლოთ ცივი წყალი და ერთი საათით ჩავყაროთ ცივ წყალში. გავწუროთ კარგად დაშევამზადოთ ღვინის ძმარში გახსნილი დანაყილი ახალი ქინძით და მარილით. ზევიდან მოვასხათ ზეთი.
მასალა:
ღანძილი - 0,5 კილოგრამი
ზეთი - 30 გრამი
ქინძი, მარილი, ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მოვამზადოთ ზემოაღწერილი წესით ლიმონ...

ძროხის ახალი, მსუქანი ცურები გავასუ...

ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ,...

ხორცი მსუბუქად დავბეგვოთ, მოვაყაროთ...

ხორცი ჩავდოთ ცივ, მსუბუქად დამარილე...

გასუფთავებული, გარეცხილი თართი ან ზ...