კატალოგი
ღანძილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ ადუღებული წყალი და ვხარშოთ. ხუთი-ათი წუთი დუღილის შემდეგ გადავწუროთ საწურზე, გადავავლოთ ცივი წყალი და ერთი საათით ჩავყაროთ ცივ წყალში. გავწუროთ კარგად დაშევამზადოთ ღვინის ძმარში გახსნილი დანაყილი ახალი ქინძით და მარილით. ზევიდან მოვასხათ ზეთი.
მასალა:
ღანძილი - 0,5 კილოგრამი
ზეთი - 30 გრამი
ქინძი, მარილი, ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქერის ბურღული მოვხარშოთ წყალში, შემ...

ალუბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ; მურ...

ერთი ცალი ლიმონის ცედრა გავხეხოთ წმ...

გარეცხილი და გასუფთავებული ვარდკაჭა...

მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით. ...

ორი სუფრის კოვზი თაფლი ჩავდოთ ქვაბშ...