კატალოგი
ღანძილი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ ადუღებული წყალი და ვხარშოთ. ხუთი-ათი წუთი დუღილის შემდეგ გადავწუროთ საწურზე, გადავავლოთ ცივი წყალი და ერთი საათით ჩავყაროთ ცივ წყალში. გავწუროთ კარგად დაშევამზადოთ ღვინის ძმარში გახსნილი დანაყილი ახალი ქინძით და მარილით. ზევიდან მოვასხათ ზეთი.
მასალა:
ღანძილი - 0,5 კილოგრამი
ზეთი - 30 გრამი
ქინძი, მარილი, ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი დავჭრათ ძალიან თხელ და წვრილ ...

ავთქვიფოთ კვერცხი სახამებელთან, რძე...

გრძლად დაჭრილი პატარა ზომის ბადრიჯნ...

ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამ...

2 ჩაის ჭიქა რძეში გავხსნათ საფუარი ...

ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...