კატალოგი
ღანძილი
ბეჭდვა |
ქორფა ღანძილი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ ადუღებული წყალი და ვხარშოთ. ხუთი-ათი წუთი დუღილის შემდეგ გადავწუროთ საწურზე, გადავავლოთ ცივი წყალი და ერთი საათით ჩავყაროთ ცივ წყალში. გავწუროთ კარგად დაშევამზადოთ ღვინის ძმარში გახსნილი დანაყილი ახალი ქინძით და მარილით. ზევიდან მოვასხათ ზეთი.
მასალა:
ღანძილი - 0,5 კილოგრამი
ზეთი - 30 გრამი
ქინძი, მარილი, ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
კარაქი გავაცხელოთ და შევწვათ მასში ...
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაყაროთ მა...
ღვიძლი დარბილებამდე ვხარშოთ მცირე რ...
ხორცი და სალა 2-3-ჯერ გავატაროთ ხორ...
ცხვრის კისერი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებ...
გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ საშუალ...