კატალოგი
დანდური
| ბეჭდვა |
ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარი ღეროები, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ მდუღარე მარილწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ. შემდეგ გავაგრილოთ, გავწუროთ, მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში და შევაზავოთ ღვინის ძმარში დანაყილი ნივრით, ახალი ქინძითა და მარილით. სურვილისამებრ შეიძლება მოვასხათ ცოტა ზეთი (უმჯობესია ნიგვზის ან ზეითუნის ზეთი).
მასალა:
დანდური - 0,5 კილოგრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ძმარი, მარილი, ზეთი, ქინძი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მაგარი მსხალი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭ...

ლობიო ვხარშოთ დარბილებამდე, დავდგათ...

გამოვაცხოთ ღუმელში ტკბილი წიწაკის მ...

ცომი სწრაფად მოვზილოთ და დავდგათ ½ ...

კარგად დარბილებულ კარაქის დავამატოთ...

ნაღები, კვერცხის გულები, ყველი და ღ...


