კატალოგი
დანდური

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალ, ქორფა დანდურს მოვაცილოთ მაგარი ღეროები, გავრეცხოთ ცივ წყალში, ჩავდოთ მდუღარე მარილწყლიან ქვაბში და მოვხარშოთ. შემდეგ გავაგრილოთ, გავწუროთ, მოვათავსოთ შესაფერის ჭურჭელში და შევაზავოთ ღვინის ძმარში დანაყილი ნივრით, ახალი ქინძითა და მარილით. სურვილისამებრ შეიძლება მოვასხათ ცოტა ზეთი (უმჯობესია ნიგვზის ან ზეითუნის ზეთი).
მასალა:
დანდური - 0,5 კილოგრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ძმარი, მარილი, ზეთი, ქინძი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

რძეში ჩავამტვრიოთ შოკოლადი და წამოვ...

გადარჩეული, გარეცხილი, მაგარი, წითე...

200 გრამ მარგარინს დავაყაროთ ორნახე...

ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...

ბადრიჯანი დავჭრათ მრგვალ-მრგვალ ნაჭ...

მწვანე ხახვი დავჭრათ 3 სმ სიგრძის ნ...