კატალოგი
წითელი პამიდორი ნიგვზით იმერულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალი, საღი პამიდორები გავრეცხოთ ცივ წყალში. დავჭრათ თითოეული ექვს ან რვა ნაწილად და მოვათავსოთ შესაფერის ღრმა ჭურჭელში, ჩავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, ნიორი, მწვანე წიწაკა, ქინძი, კამა, ოხრახუში და წმინდად დანაყილი ნიგოზი. ყველაფერი ეს შევაზავოთ მარილით და კარგად ავუროთ ერთმანეთში. შეიძლება დავამატოთ ცოტა ძმარი. სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ წვრილად დაკეპილი ახალი კამა.
მასალა:
პამიდორი - 500 გრამი
ნიგოზი - ¾ ჩაის ჭიქა
ძმარი - 1-2 სუფრის კოვზი
ნიორი - 1-2 კბილი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ცოტა შემწიფებული სახრავი ატამი გავფ...

ყველა პროდუქტი ფრთხილად გადავურიოთ ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ ში...

შემწვარი ქათმის ან ინდაურის რბილი ხ...

სტაფილო დავჭრათ სიგრძეზე, მწვანე ხა...

ხორცი გულდასმით გავასუფთავოთ დანით,...