კატალოგი
ისპანახი ზეთით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, გადავიღოთ საწურზე, გავაცივოთ და ხელით გავწუროთ.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ზეთში, დავუმატოთ გაწურული ისპანახი, დავასხათ კიდევ ზეთი და მოვხრაკოთ. შევანელოთ ქინძით, ოხრახუშით, კამით, პილპილით, მარილით.
მასალა:
ისპანახი - 1 კილოგრამი
ზეთი - 3-4 სუფრის კოვზი
ხახვი - 3-4 თავი
მწვანილი - 3-3 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

შოკოლადი გავადნოთ მაღალ ჭურჭელში, დ...

ხორცი დავჭრათ, კარგად გავრეცხოთ, ჩა...

ორი კვერცხი გავთქვნიფოთ, დავაყაროთ ...

6 კვერცხის დიდხანს ვთქვიფოთ 1 ჩაის ...

მოვამზადოთ ფქვილი, მარილი, თბილი წყ...

ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი...