კატალოგი
ისპანახი ზეთით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, გადავიღოთ საწურზე, გავაცივოთ და ხელით გავწუროთ.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ზეთში, დავუმატოთ გაწურული ისპანახი, დავასხათ კიდევ ზეთი და მოვხრაკოთ. შევანელოთ ქინძით, ოხრახუშით, კამით, პილპილით, მარილით.
მასალა:
ისპანახი - 1 კილოგრამი
ზეთი - 3-4 სუფრის კოვზი
ხახვი - 3-4 თავი
მწვანილი - 3-3 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

წითელი ბულგარული წიწაკა კარგად გავრ...

ღორის ფეხები კარგად გავასუფთავოთ, გ...

ფაიფურის ცეცხლგამძლე ჭურჭელს შიგნიდ...

კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყ...

წყალში ჩავყაროთ შაქარი და კოჭა და ვ...

რძის ნაწარმი...