კატალოგი
ისპანახი ზეთით
ბეჭდვა |
ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, გადავიღოთ საწურზე, გავაცივოთ და ხელით გავწუროთ.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ზეთში, დავუმატოთ გაწურული ისპანახი, დავასხათ კიდევ ზეთი და მოვხრაკოთ. შევანელოთ ქინძით, ოხრახუშით, კამით, პილპილით, მარილით.
მასალა:
ისპანახი - 1 კილოგრამი
ზეთი - 3-4 სუფრის კოვზი
ხახვი - 3-4 თავი
მწვანილი - 3-3 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
წიწილები მოვამზადოთ, თითოეული დავჭრ...
მწვანე სალათის ფოთლები გავარჩიოთ, გ...
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...
ახალი, ან დაკონსერვებული ატმის ნაჭრ...
გრძელი მენიუ...
კარაქი გავადნოთ, შევურიოთ თაფლს. ამ...