კატალოგი
ისპანახი ზეთით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, გადავიღოთ საწურზე, გავაცივოთ და ხელით გავწუროთ.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ზეთში, დავუმატოთ გაწურული ისპანახი, დავასხათ კიდევ ზეთი და მოვხრაკოთ. შევანელოთ ქინძით, ოხრახუშით, კამით, პილპილით, მარილით.
მასალა:
ისპანახი - 1 კილოგრამი
ზეთი - 3-4 სუფრის კოვზი
ხახვი - 3-4 თავი
მწვანილი - 3-3 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ, შევ...

ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვა...

უმი და მოხარშული კარტოფილი გავხეხოთ...

გაცრილი ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი, ...

ხორცი და ბოსტნეული (გარდა ბადრიჯანი...

200 გრამი კარაქი კვერცხთან და შაქრი...