კატალოგი
ისპანახი ზეთით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, გადავიღოთ საწურზე, გავაცივოთ და ხელით გავწუროთ.
ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ზეთში, დავუმატოთ გაწურული ისპანახი, დავასხათ კიდევ ზეთი და მოვხრაკოთ. შევანელოთ ქინძით, ოხრახუშით, კამით, პილპილით, მარილით.
მასალა:
ისპანახი - 1 კილოგრამი
ზეთი - 3-4 სუფრის კოვზი
ხახვი - 3-4 თავი
მწვანილი - 3-3 ძირი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

5 მთლიანი კვერცხისა და ორი ჩაის ჭიქ...

ბრინჯი მოვხარშოთ რძეში, დავამატოთ შ...

ხახვის თავი მსუბუქად შევბრაწოთ, დავ...

მოვამზადოთ მარინადი ღვინის, ½ ლიმონ...

ტორტილიასის ცომისაგან მოვამზადოთ თხ...

მწვანე ხახვი დავჭრათ 3 სმ სიგრძის ნ...