კატალოგი
ბადრიჯანი შემწვარი დუმით
| ბეჭდვა |
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაცილოთ კანი და დავკეპოთ. ცხვრის დუმა ძალიან წვრილად დავჭრათ. დავუმატოთ მარილი, ავურიოთ, მოვათავსოთ ტაფაზე და შევწვათ ისე, რომ კარგად შეწითლდეს. დავუმატოთ გამზადებული ბადრიჯანი და მოვშუშოთ. მოვაყაროთ ძალიან წვრილად დაჭრილი წიწაკა და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
დუმა - 200-500 გრამი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

პამიდორი, კიტრი, ბოლოკი და ხახვი თხ...

ცომისათვის საჭირო კომპონენტები სწრა...

3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400...

გავაცხელოთ 1 სუფრის კოვზი მცენარეულ...

ხორცი ჩავდოთ მცირე რაოდენობის მარილ...

უთესლო, ქორფა ბადრიჯანი ყუნწიანად შ...


