კატალოგი
ბადრიჯანი შემწვარი დუმით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაცილოთ კანი და დავკეპოთ. ცხვრის დუმა ძალიან წვრილად დავჭრათ. დავუმატოთ მარილი, ავურიოთ, მოვათავსოთ ტაფაზე და შევწვათ ისე, რომ კარგად შეწითლდეს. დავუმატოთ გამზადებული ბადრიჯანი და მოვშუშოთ. მოვაყაროთ ძალიან წვრილად დაჭრილი წიწაკა და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
დუმა - 200-500 გრამი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

3 ლიტრ ყურძნის ტკბილში ჩავყაროთ 400...

150 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...

მოვამზადოთ ცომი და გაავჩეროთ ½ საათ...

კვერცხის გულები, რძე და ფქვილი ავურ...

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, მსუბუქ...

ქათამი მოვხარშოთ დარბილებამდე მსხვი...