კატალოგი
ბადრიჯანი შემწვარი დუმით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაცილოთ კანი და დავკეპოთ. ცხვრის დუმა ძალიან წვრილად დავჭრათ. დავუმატოთ მარილი, ავურიოთ, მოვათავსოთ ტაფაზე და შევწვათ ისე, რომ კარგად შეწითლდეს. დავუმატოთ გამზადებული ბადრიჯანი და მოვშუშოთ. მოვაყაროთ ძალიან წვრილად დაჭრილი წიწაკა და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
დუმა - 200-500 გრამი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

მომზადებამდე 2-3 საათით ადრე ხაჭო გ...

კუდები დავჭრათ ნაჭრებად და კარგად შ...

მაკარონი დავტეხოთ და მოვხარშოთ მარი...

გარჩეული, გარეცხილი ჭარხლის ფოთოლი ...

კარგად გასუფთავებული ქათამი ჩავდოთ ...

ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქ...