კატალოგი
ბადრიჯანი შემწვარი დუმით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაცილოთ კანი და დავკეპოთ. ცხვრის დუმა ძალიან წვრილად დავჭრათ. დავუმატოთ მარილი, ავურიოთ, მოვათავსოთ ტაფაზე და შევწვათ ისე, რომ კარგად შეწითლდეს. დავუმატოთ გამზადებული ბადრიჯანი და მოვშუშოთ. მოვაყაროთ ძალიან წვრილად დაჭრილი წიწაკა და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
დუმა - 200-500 გრამი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ტკბილი წიწაკა დავჭრათ თხელ ზოლებად,...

წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი შევბ...

ათქვეფილი კვერცხის მასაში ავურიოთ მ...

კვერცხის გულები ავთქვიფოთ კარაქთან ...

წვრილად დაჭრილი ან ხორცსაკეპ მანქან...

ფორთოხალი გავფცქვნათ და ისევე, როგო...