კატალოგი
ბადრიჯანი შემწვარი დუმით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაცილოთ კანი და დავკეპოთ. ცხვრის დუმა ძალიან წვრილად დავჭრათ. დავუმატოთ მარილი, ავურიოთ, მოვათავსოთ ტაფაზე და შევწვათ ისე, რომ კარგად შეწითლდეს. დავუმატოთ გამზადებული ბადრიჯანი და მოვშუშოთ. მოვაყაროთ ძალიან წვრილად დაჭრილი წიწაკა და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
დუმა - 200-500 გრამი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ცოცხალი, წვრილად დაჭრილი პიტნის ფოთ...

4 კვერცხის გული ავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭი...

ერთი, ორი, სამი - არა, უფრო მეტი!...

წითელი ჭარხალი მოვხარშოთ, გავაცილოთ...

ძმარს დავამატოთ დანაყილი პილპილი და...

რვა კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრ...