კატალოგი
შემწვარი ბადრიჯნის ხიზილალა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ ნაკვერჩხალზე ან ღუმელში. მოვაცილოთ კანი, დარჩენილი რბილი ნაწილი დავკეპოთ კარგად; დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, რეჰანი, წიწაკა ან პილპილი, მარილი, ავურიოთ, მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ წმინდად დაჭრილი ქინძი, მოვასხათ მცენარეული ზეთი ან ძმარი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 500 გრამი
ხახვი - 2-3 თავი
ოხრახუში, რეჰანი - 3-3 ძირი
ზეთი - 3-4 სუფრის კოვზი
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხის გულები კარგად ავთქვიფოთ; ც...

ქათამი, ინდაური ან ბატი გავასუფთავო...

კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარ...

კვერცხის ცილა სათქვეფელათი კარგად ა...

მსუქანი ცხვრის ხორცი ხახვთან და ცხვ...

ხბოს ხორცი და წყალში კარგად დამბალი...