კატალოგი
შემწვარი ბადრიჯნის ხიზილალა
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ ნაკვერჩხალზე ან ღუმელში. მოვაცილოთ კანი, დარჩენილი რბილი ნაწილი დავკეპოთ კარგად; დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი, ოხრახუში, რეჰანი, წიწაკა ან პილპილი, მარილი, ავურიოთ, მოვათავსოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ წმინდად დაჭრილი ქინძი, მოვასხათ მცენარეული ზეთი ან ძმარი. მასალა: ბადრიჯანი - 500 გრამი ხახვი - 2-3 თავი ოხრახუში, რეჰანი - 3-3 ძირი ზეთი - 3-4 სუფრის კოვზი ძმარი - 1 სუფრის კოვზი მარილი, წიწაკა - გემოვნებით