კატალოგი
შემწვარი ძროხის ხორცი ყველით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და საბეგვით ან დანით კარგად დავბეგვოთ. თუნუქის ფურცელზე დავაწყოთ ერთ წყებად დაბეგვილი ხორცი, ზემოდან დავაყაროთ რგოლებად ან ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, შემდეგ დავაწყოთ თხლად დაჭრილი, მაგარი, ნაკლებმარილიანი ყველი (შვეიცარული, სულგუნი), ისე, რომ ხახვი დაიფაროს, ზემოდან გადავასხათ მაიონეზი, შევდგათ აირღუმელში, შევწვათ, სანამ ზემოდან არ შეწითლდება.
მასალა:
ძროხის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 400 გრამი
ყველი - 500 გრამი
მაიონეზი - 2 ქილა
პოპულარული რეცეპტი

ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილ...

ლობიო ვხარშოთ დარბილებამდე, დავდგათ...

ფქვილის, კვერცხისა და რძისაგან მოვა...

კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ...

ხბოს ხორცის კუპატი მზადდება ისევე, ...

იმერული ყველი დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრე...