კატალოგი
შემწვარი ძროხის ხორცი ყველით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და საბეგვით ან დანით კარგად დავბეგვოთ. თუნუქის ფურცელზე დავაწყოთ ერთ წყებად დაბეგვილი ხორცი, ზემოდან დავაყაროთ რგოლებად ან ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, შემდეგ დავაწყოთ თხლად დაჭრილი, მაგარი, ნაკლებმარილიანი ყველი (შვეიცარული, სულგუნი), ისე, რომ ხახვი დაიფაროს, ზემოდან გადავასხათ მაიონეზი, შევდგათ აირღუმელში, შევწვათ, სანამ ზემოდან არ შეწითლდება.
მასალა:
ძროხის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 400 გრამი
ყველი - 500 გრამი
მაიონეზი - 2 ქილა
პოპულარული რეცეპტი

1 ცალი ფორთოხლისაგან გამოვწუროთ წვე...

კაკაო ჩაისა და ყავისაგან იმით განსხ...

ხახვი დავჭრათ ძალიან წვრილად. მსუქა...

კვახი წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ თაფლ...

ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშ...

4 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ კარგად, ...