კატალოგი
შემწვარი ძროხის ხორცი ყველით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად და საბეგვით ან დანით კარგად დავბეგვოთ. თუნუქის ფურცელზე დავაწყოთ ერთ წყებად დაბეგვილი ხორცი, ზემოდან დავაყაროთ რგოლებად ან ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, შემდეგ დავაწყოთ თხლად დაჭრილი, მაგარი, ნაკლებმარილიანი ყველი (შვეიცარული, სულგუნი), ისე, რომ ხახვი დაიფაროს, ზემოდან გადავასხათ მაიონეზი, შევდგათ აირღუმელში, შევწვათ, სანამ ზემოდან არ შეწითლდება.
მასალა:
ძროხის ხორცი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 400 გრამი
ყველი - 500 გრამი
მაიონეზი - 2 ქილა
პოპულარული რეცეპტი

ეს კერძი მზადდება ისევე, როგორც თევ...

დროჟი გავხსნათ თბილ წყალში, დავუმატ...

კვერცხის გულები, რძე და ფქვილი ავურ...

3 ჩაის ჭიქა გაცრილი სიმინდის ფქვილი...

შვრიის ჩავყაროთ მარილიან წყალში, წა...

რძე, კვერცხები, შაქარი და ფქვილი კა...