კატალოგი
მწვადი აფხაზურად
| ბეჭდვა |
კარგად გარეცხილი მსუქანი ცხვრის ხორცი, ღვიძლი, ელენთა და დუმა დავჭრათ პატარ-პატარა ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე. შევწვათ; სუფრაზე მიტანისას მწვადს მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი ოხარხუში და ბროწეულის, ან კოწახურის მარცვლები.
პოპულარული რეცეპტი

კარაქი, ქოქოსის თხილი, კაკაო, შაქარ...

წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ...

ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ,...

სქელქერქიან საზამთროს მოვაცალოთ გულ...

ნიგოზი დავნაყოთ, ხახვი დავკეპოთ ძალ...

ხორცი დავჭრათ 2X4 სმ ზომის ნაჭრებად...


