კატალოგი
მწვადი აფხაზურად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გარეცხილი მსუქანი ცხვრის ხორცი, ღვიძლი, ელენთა და დუმა დავჭრათ პატარ-პატარა ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე. შევწვათ; სუფრაზე მიტანისას მწვადს მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი ოხარხუში და ბროწეულის, ან კოწახურის მარცვლები.
პოპულარული რეცეპტი

იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...

კვერცხის გულები და შაქრის ფხვნილი კ...

ავიღოთ კეფალი ან ლოქო, გავანთავისუფ...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ მსხვილად ...

გადარჩეული, გარეცხილი ხენდრო დავჭყლ...

ლობიოს ღერები გავრეცხოთ, გავასუფთავ...