კატალოგი
მწვადი აფხაზურად
ბეჭდვა |
კარგად გარეცხილი მსუქანი ცხვრის ხორცი, ღვიძლი, ელენთა და დუმა დავჭრათ პატარ-პატარა ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი და წამოვაგოთ შამფურზე. შევწვათ; სუფრაზე მიტანისას მწვადს მოვაყაროთ რგოლებად დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი ოხარხუში და ბროწეულის, ან კოწახურის მარცვლები.
პოპულარული რეცეპტი
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყ...
ღვინის კრემი და პაპირუსი...
ქვაბში ჩავასხათ 1 ლიტრი მარილიანი წ...
შევარჩიოთ ახალი კომბოსტოს საშუალო ზ...
იმ შემთხვევაში თუ გვაქვს ბურახის ექ...
გამოვაცხოთ ღუმელში ტკბილი წიწაკის მ...