კატალოგი
შემწვარი გოჭი სატენით იმერულად
| ბეჭდვა |
კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ შიგნეული, კარგად გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეში, როცა მოიხარშება, ამოვიღოთ, დავჭრათ ძალიან წვრილად, დავაყაროთ მარილი, შავი პილპილი; მოვხრაკოთ ერბოში. ცალკე მოვხარშოთ მარილწყალში ბრინჯი და შევურიოთ მოხრაკულ შიგნეულს. შევაზავოთ მწვანილით (ოხრახუში, ქინძი, კამა) ყვითელი ყვავილით, მოვათავსოთ გოჭის მუცლის ღრუში, გავკეროთ და წამოვაგოთ შამფურზე. თავი და ფეხები დავამაგროთ კანაფით და შევწვათ ნაკვერჩხალზე.
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დ...

ხორცი ჩავდოთ ცივ, მსუბუქად დამარილე...

მოვზილოთ უბრალო ცომი ზემოაღნიშნული ...

ქვაბში ჩავასხათ 1 ლიტრი მარილიანი წ...

კვერცხები ავთქვიფოთ, დავამატოთ ყველ...

ფქვილისა და მარილიანი წყლისაგან მოვ...


