კატალოგი
შემწვარი გოჭი სატენით იმერულად

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებულ გოჭს ამოვაცალოთ შიგნეული, კარგად გავრეცხოთ და ჩავყაროთ მდუღარეში, როცა მოიხარშება, ამოვიღოთ, დავჭრათ ძალიან წვრილად, დავაყაროთ მარილი, შავი პილპილი; მოვხრაკოთ ერბოში. ცალკე მოვხარშოთ მარილწყალში ბრინჯი და შევურიოთ მოხრაკულ შიგნეულს. შევაზავოთ მწვანილით (ოხრახუში, ქინძი, კამა) ყვითელი ყვავილით, მოვათავსოთ გოჭის მუცლის ღრუში, გავკეროთ და წამოვაგოთ შამფურზე. თავი და ფეხები დავამაგროთ კანაფით და შევწვათ ნაკვერჩხალზე.
პოპულარული რეცეპტი

შევარჩიოთ საშუალო ზომის ბადრიჯანი დ...

სწრაფად მოვზილოთ ცომი და 30 წუთით მ...

ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ რამდენიმეჯე...

წვრილად დაჭრილი ან ხორცსაკეპ მანქან...

ხორცი დავჭრათ პატარა კუბიკებად (10-...

შაქრის პუდრა, კვერცხს გული და ლიმონ...