კატალოგი
გელაქნური წვენით
| ბეჭდვა |
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. ცალკე ქვაბში ჩავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა წყალი, დავუმატოთ შინდის ჩურჩა, დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიგოზი და ვადუღოთ. მოხარშული გელაქნური თეფშზე დავაწყოთ და ზედ დავასხათ გამზადებული საწებელი.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
დანაყილი ნიგოზი - 4 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი

ყველა კომპონენტი ფრთხილად გადავურიო...

ყველაფერი ცოტ-ცოტა...

ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დ...

სამი მთლიანი კვერცხი ავთქვიფოთ ერთ ...

ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...

ბადრიჯანი გავჭრათ სიგრძეზე ისე, რომ...


