კატალოგი
გელაქნური წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. ცალკე ქვაბში ჩავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა წყალი, დავუმატოთ შინდის ჩურჩა, დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიგოზი და ვადუღოთ. მოხარშული გელაქნური თეფშზე დავაწყოთ და ზედ დავასხათ გამზადებული საწებელი.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
დანაყილი ნიგოზი - 4 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი

თხილი, ნუში, ქიშმიში და ვანილის კრე...

200 გრამი ერბო კარგად გავთქვიფოთ 20...

წითელი ჭარხალი მოვხარშოთ, გავაცილოთ...

კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, ავურიოთ ...

ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქ...

მჟავე რძე გავხსნათ ანადუღარი ცივი წ...