კატალოგი
გელაქნური წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. ცალკე ქვაბში ჩავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა წყალი, დავუმატოთ შინდის ჩურჩა, დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიგოზი და ვადუღოთ. მოხარშული გელაქნური თეფშზე დავაწყოთ და ზედ დავასხათ გამზადებული საწებელი.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
დანაყილი ნიგოზი - 4 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომ...

კობრი გავასუფთავოოთ, გავრეცხოთ, გავ...

თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...

ერთ ჩაის ჭიქა მურაბას დავასხათ სამნ...

4 კვერცხისა და 1,5 ჭიქა შაქრის ფხვნ...

ძმარს დავამატოთ დანაყილი პილპილი და...