კატალოგი
გელაქნური წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. ცალკე ქვაბში ჩავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა წყალი, დავუმატოთ შინდის ჩურჩა, დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიგოზი და ვადუღოთ. მოხარშული გელაქნური თეფშზე დავაწყოთ და ზედ დავასხათ გამზადებული საწებელი.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
დანაყილი ნიგოზი - 4 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი

ერთნახევარი ჩაის ჭიქა ცივი წყლით, 1...

ჯერ კიდევ დაუმწიფებელ ნესვს მოვაცალ...

3 კვერცხის გული გავთქვიფოთ და შევურ...

ხორბალი დავარჩიოთ, ტაფაზე მოვშუშოთ,...

არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები,...

უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ,...