კატალოგი
გელაქნური წვენით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. ცალკე ქვაბში ჩავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა წყალი, დავუმატოთ შინდის ჩურჩა, დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიგოზი და ვადუღოთ. მოხარშული გელაქნური თეფშზე დავაწყოთ და ზედ დავასხათ გამზადებული საწებელი.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
დანაყილი ნიგოზი - 4 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ფ...

ხახვი დავჭრათ და 20 წუთის განმავობა...

5 ცალი კვერცხისა და ¾ ჭიქა შაქრის ფ...

ქოქოსის კაკალს დავასხათ ნახევრად წყ...

საშუალო სიდიდის (მწვანე) კაკალი გავ...

სოუსის პროდუქტები შევურიოთ ერთმანეთ...