კატალოგი
გელაქნური წვენით
ბეჭდვა |
გელაქნური მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით. ცალკე ქვაბში ჩავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა წყალი, დავუმატოთ შინდის ჩურჩა, დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიგოზი და ვადუღოთ. მოხარშული გელაქნური თეფშზე დავაწყოთ და ზედ დავასხათ გამზადებული საწებელი.
მასალა:
გელაქნური - 1 კილოგრამი
შინდის ჩურჩა - 1 ჩაის ჭიქა
ხახვი - 2-3 თავი
დანაყილი ნიგოზი - 4 სუფრის კოვზი
პოპულარული რეცეპტი
ერთ ჩაის ჭიქა ვაშლის წვენში ჩავასხა...
ტყის ან მინდვრის მწვანე, ახალი სატა...
8 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 2...
მშრალი ბადრიჯანი შევდგათ ცხელ ღუმელ...
გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...
მოვზილოთ ფხვიერი ცომი ფქვილის, კარა...