კატალოგი
ძროხის არტალის სუპი
ბეჭდვა |
დეკეულის ახალი, მსუქანი არტალა (კანჭი) გავასუფთავოთ, გავჭრათ 3-4 ნაწილად, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და დავდგათ მოსახარშად. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი და ვხარშოთ დიდხანს, სანამ ძარღვებიანი ხორცი შიგ არ ჩაიშლება. ჩავამატოთ დაფნის ფოთოლი, ნიახური, ხახვი, სტაფილო. ხარშვის ბოლოს შევკაზმოთ დანაყილი ნივრით, დაჭრილი ნიახურითა და მარილით.
მასალა:
ძროხის კანჭი
ხახვი - 2 თავი
სტაფილო - 2-3 ცალი
ნიახური - 2-3 ძირი
ნიორი, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ქათმის გულ-მკერდს მოვაშოროთ კანი, ა...
გამხმარი ბადრიჯანი კარგად გავრეცხოთ...
თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია,...
ყველის ნაჭრები ამოვავლოთ კვერცხსა დ...
ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყ...
გარჩეული, გარეცხილი ჭარხლის ფოთოლი ...